Hello!
Cel mai indicat ar fi sa iti iei 4-5 perechi de pantaloni, o pereche de adidasi sau de tenisi, o pereche de balerini pentru iesiri in oras sau o pereche de platforme. Poti sa iti iei si o pereche de sandale.
Trebuie sa iti iei in schimb mai multe tricouri, hanorace in cazul in care te duci intr-o tara rece, 2 geci si 2 gentute.
Ca accesorii poti sa iti iei de toate:cercei,lanturi,bratari,inele, esarfe, bandane sau ce mai porti tu.
Depinde si cat stai.Ia cu tine hainele care sunt adegvate genului de clima de acolo.In cazul in care sunt exceptii de clima (adica daca o sa ploua intr-o zi de ex ) ia cu tine si ceva dif.
Depinde unde te duci si cat timp, poti sa-ti ei cateva tricouri si maieuri, daca e mai frig si niste bluze,comode,blugi,scurti sau lungi,o jacheta,o rochie, doua, fusta si cam atat, dar sa fie si comode si elegante.
Depinde cat stai si cu ce buget pleci. Daca ai bani de dat pe hainute, nu-ti lua tare multe ca sa poti sa-ti cumperi de acolo.Eu cand am fost in Londra pentru 2 saptamani mi-am luat vreo 7 randuri de haine si mi-am cumparat vreo 4.
Depinde cat stai acolo si unde iesi.Ia-ti strictu necesar-o rochie, pantaloni scurti si lungi, cateva bluzitze si un pulovar.cu vremea asta nu se stie. ceva de incaltat comod pentru ca probabil o sa vizitezi cate ceva si o pereche de pantofi daca ai de gand sa iesi seara.si cu siguranta o sa fie de ajuns pentru ca fetele pot merge si la cumparaturi iar bagajul la intoarcere o sa fie mult mai mare!