| Alissonn14 a întrebat:

O sa plec intr-o vacanta in alta tara, si nu prea stiu cate haine sa imi iau.Adica nu vreau sa le iau pe toate,, vreo idee cand cate as putea sa imi iau?

7 răspunsuri:
| Ramonaaaa a răspuns:

Hello!
Cel mai indicat ar fi sa iti iei 4-5 perechi de pantaloni, o pereche de adidasi sau de tenisi, o pereche de balerini pentru iesiri in oras sau o pereche de platforme. Poti sa iti iei si o pereche de sandale.
Trebuie sa iti iei in schimb mai multe tricouri, hanorace in cazul in care te duci intr-o tara rece, 2 geci si 2 gentute.
Ca accesorii poti sa iti iei de toate:cercei,lanturi,bratari,inele, esarfe, bandane sau ce mai porti tu.

| AngelCrystals a răspuns:

Depinde si cat stai.Ia cu tine hainele care sunt adegvate genului de clima de acolo.In cazul in care sunt exceptii de clima (adica daca o sa ploua intr-o zi de ex ) ia cu tine si ceva dif.

| alexralu34 a răspuns:

Depinde unde te duci si cat timp, poti sa-ti ei cateva tricouri si maieuri, daca e mai frig si niste bluze,comode,blugi,scurti sau lungi,o jacheta,o rochie, doua, fusta si cam atat, dar sa fie si comode si elegante.

| Yukiee a răspuns:

Depinde cat stai si cu ce buget pleci. Daca ai bani de dat pe hainute, nu-ti lua tare multe ca sa poti sa-ti cumperi de acolo.Eu cand am fost in Londra pentru 2 saptamani mi-am luat vreo 7 randuri de haine si mi-am cumparat vreo 4.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi noi stim ce haine ai tu, presupun ca o sa iti cumperi si de acolo haine.

| infires a răspuns:

Depinde cat timp vei sta acolo.

| bella_5744 a răspuns:

Depinde cat stai acolo si unde iesi.Ia-ti strictu necesar-o rochie, pantaloni scurti si lungi, cateva bluzitze si un pulovar.cu vremea asta nu se stie. ceva de incaltat comod pentru ca probabil o sa vizitezi cate ceva si o pereche de pantofi daca ai de gand sa iesi seara.si cu siguranta o sa fie de ajuns pentru ca fetele pot merge si la cumparaturi iar bagajul la intoarcere o sa fie mult mai mare!