| Crs a întrebat:

O sa pun mai multe intrebari intr-una :
- Vreau remedii naturiste pentru pistrui - nu luate de pe net, ci incercate de voi si au dat roade;
- Cat trebuie sa folosesc uleiul de ricin pentru a-mi creste si a se indesi genele si sprancele?
- Cum dau jos burtica? - si cum as putea sa ma ambitionez sa fac sport mereu, caci fac o zi, 2 si ma apuca lenea crying
- Se pot indrepta "parantezele"? Am de la genunchi in jos. crying
- Oare ma voi mai inalta? Am 18 ani si 1.60 straight face As vrea macar 1.70 sa am crying
- Ce sa fac sa am tenul fara nicio imperfectiune - puncte negre, puncte de grasime.
- Un tratament pentru unghiile care se exfoliaza?
- E necesar sa slabesc thinking am 1.60 si 50 kg
- Nu m-am mai tuns cam de multisor si am varfurile deteriorate, daca nu ma tund imi va mai creste parul? Caci vreau sa il las lung si nu prea ma lasa inima sa ma tund sad
Sunt foarte multe intrebari, va rog sa ma iertati big grin dar am multe complexe crying

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Mirii (:. a răspuns:

Parul creste din cap nu de la varfuuri nu-ti fa probleme. dar poti sa-l tai si seraa sa de tai cu ulei de ricin.Si nu trebuie sa slabesti pentru ca trebuie sa ai cat inaltimea -10 happy. e perfect 50 kg.Nu nu te vei mai inalta.Despre puncte negre du-te la cosmeticiana happy. Vezi ca se fac cosuri de la ele si pentru ele foloseste Zineryt.

| Roxss a răspuns:

O sa le numerotez in speranta c-o sa te pot ajuta si raspunde la intrebari. Voi raspunde sincer.
1)Nu incerca sa scapi de ei.Sunt foarte draguti.Am si eu.Si pe langa asta e recomandat sa ii lasi cum sunt.
2)La intrebarea asta nu sunt sigura de raspuns.Cat...cantitate,nu stiu, stiu ca se aplica pe gene si sprancene...si mai stiu ca are si un rezultat bun.
3)Fa-ti un program stric.Nu uita! Burtica nu se da doar din sport.Si o alimentatie sanatoasa ajuta enorm. E vara.So.Fructe,legume sunt din plin.Bazeaza-te pe ele.Si nu uita, un program stric.In fond e vara si vrei sa atragi atentia ca orice fata, dar la grautate si inaltimea pe care o ai, nu cred ca e asa mare problema putina burtica. Oricum incearca ce ti-am spus.^^
4)Corecteaza-te singura! Incearca sa mergi cat mai drept. Poate cu timpul va disparea efectul asta.
5)Apuca-te de un sport. Poate handbal, basket.De inaltat de la "mama natura" nu cred ca te vei mai inalta, deoarece fetele pana la 18 ani cresc, baietii pana la 20 si ceva.
6)Pai... fa o vizita la cosmetica. Un rasfat pe cinste.Scoate punctele de grasime.Cat despre punctele negre exista si lotiuni de la Nivea foarte eficiente si benzi pentru asa ceva.
7)Exista lacuri speciale pentru asta.Incearca ceva de calitate. Miss Sporty sau orice e de calitate superioara.
8)Nu e necesar sa slabesti.Ai greutatea ideala. Daca scrii pe google "greutatea ideala" iti apar asa zisele "calculatoare" cu ajutorul carora afli daca esti subponderal, normalponderal etc.
9)Parul se tunde la 2, 3 luni.Ma refer la varfuri.Si da.Iti va creste parul.Nu-ti face griji.Incearca tratamente pentru parul deteriorat sau chiar masti.Gasesti in reviste destul de multe. E indicat sa-ti tunzi varfurile cum ti-am spus, la 2, 3 luni.Astfel parul creste mai repede.Este si normal. Daca ai varfurile tocite si netunse ca sa zic asa de 10 luni(am zis si eu) e normal sa-ti tunda mai mult dintr-o data, asa treptat e cel mai bine si indicat.
Sper ca te-am ajutat.
Oricum sfatul meu e sa citesti reviste, ajuta foarte mult!
Mult noroc!:*

| Georgianna3723 a răspuns:

1. Nu stiu, sincer. Imi pare rau.
2.Trebuie folosit 4-5 saptamani, cam 5 zile/saptamana.
3. Poti face abdomene acasa. Dimineata sau cand ai tu timp iti pui o melodie mai alerta si incepi sa dansezi. In cateva saptamani se vor vedea rezultatele.
4.Cred ca se vor indrepta doar daca iti vei mari masa musculara a gambelor.
5.Este posibil sa te mai inalti dar pentru siguranta ta ai putea incerca un sport care sa te inalte, cum ar fi volei-ul.
6.Conteaza alimentatia saraca in grasimi si sare, si cantitatea de apa consumata pe zi.
7.Gasesti la farmacie lac cu vitamine pentru unghii, sau poti incerca sa le inmoi in ulei de ricin si/sau masline incalzit.
8.Esti perfecta! Greutatea ideala este numarul de dupa 1 m minus 10( in cazul tau 60-10=50).
9.Parul va mai creste, dar nu va creste intr-un mod sanatos. Cel mai bine este sa iti tunzi varfurile in mod regulat, astfel vei avea un par sanatos si ingrijit. Poti incerca uleiul de ricin si pentru accelerarea cresterii parului.
Succes!

| inevitable a răspuns:

1) Lamaia scoate petele, daca vrei sa scapi de pistrui te va ajuta!
3) Date cu ulei de masline apoi infasoara`te cu niste folii sau chiar saci de gunoi! Dormi noaptea infasurata! Este cea mai simpla metoda... abdomenele ajuta! http://www.youtube.com/watch?v=GZfGnU_LYp0 cu acest program am slabit intr-o saptamana 3 kg!
6) La un salon specializat, dar sunt si riscuri sa faci vreo infectie. si sa iti apara foarte multe cosuri, nu este chiar recomandat (cunosc persoane)
7) Uleiul de ricin este foarte bun date pe unghii in 2-3 zile unghiile se intaresc! Am incercat!
9)Daca ai varfurile despicate necestita sa te tunzi pentru ca el se rupe. si iti poti distruge parul iar asa ai impresia ca el nu creste! Da`te cu ulei de masline la varfuri!