| XxDeeDeexX a întrebat:

O sa vi se para o porcarie...(nici eu nu cred ca am alta parere)dar cum as putea sa fac sa mi creasca canini mai mari?big grin
FuNnDitsSa!

9 răspunsuri:
| Andrei_3853 a răspuns:

Din cate stiu nu se poatelaughing

| Saya a răspuns:

Stiu ca o sa te dezamagesc dar din pacate nu poti sa faci caninii sa-ti creasca mai mult decat au crescut pana acum daca ai trecut de varsta cand cresc dintii.

| PinkPanther a răspuns:

Singura metoda care functioneaza 100% sunt silicoanele, cica ar mai fi o solutie cu marar, dar la aia se var rezultatele pe o perioada lunga.si nu sunt prea putenice, daca ar exista ceva mai eficient decat mararul, si mai putin periculos decat silicoanele, pe toate strazile ai vedea femei cu sani mari

| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună! Sinceră să fiu, nu cred că este posibil să se înâmple aşa ceva, dar mai bine te-ai duce să întrebi un stomatolog. Poate există anumite tratamente care te-ar putea ajuta. O zi bună!

| afrodita3333 a răspuns:

Nu ai cum sa faci asta, doar daca te duci la dentist sa ii scoata si sa i-ti puna alti mai lungi in loc.
P.S. Presupun ca i-ti plac vampiri nu?winking

| Parmalat a răspuns:

Vezi ca exista niste extensii de canini special create pentru persoanele care vor sa se dea vampiri :))
Uite aici de exemplu http://www.vampfangs.com/Scarecrow-Fangs-s/32.htm :))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cea mai buna metoda este... sa astepti laughing. Nu-ti fa griji. Iti vor creste. Toate la timpul lor. happy

| chupachups1234 a răspuns:

Tragi de ei pana se lungesc tongue

| Ana_4796 a răspuns:

Nici eu nu cred cä este posibil asta, sä'ti crescä canini, dacä cineva din familia ta are canini mari atunci sa'r putea sa'i ai si tu, spre exemplu eu îi am, dar sunt si ascutiti, crede'mä ca nu'mi prea face pläcere, dar nah asta e.