O rochie rosie sau neagra bufanta. Pantofi asortati si un plic elegant. Parul Prins in coada si ondulat.
Rochie neagra, accesorii argintii, geanta plic neagra sau arginte, pantofi cu toc cat mai simpli, de lac negrii sau argintii si parul prins astfel incat sa stea tot pe o parte, ondulat.
Categoric.E vara, e cald... trebuie o tinuta lejera si simpla ca sa nu te incomodeze. O sa dansezi si o sa te "treaca apele" intr-o tinuta complicata. Eu optez pentru o tinuta simpla. Sper ca te-am ajutat.
Pai daca vrei sa te simti bine si ai opta pentru o tinuta comoda si simpla, fara sa faci noi cumparaturi sau sa trebuiasca sa-ti iei o tinuta nou nouta poarta niste jeansi cu o camasa alba caci se potrivesc perfect insa acum e vara si e cald asa ca poti purta o pereche de pantaloni scurti negri si o camasuta sau o ie sau chiar o rochita de vara cu imprimeuri draguteLa un majorat te duci sa te distrezi si nu cred ca se cere o tinuta obligatorie, extravaganta crede-ma ca sugestiile mele se potrivesc unui astfel de evenimentDistreaza-te! Funda?