Da.Acum este varsta perfecta Si eu tot de la 12 ani am inceput sa ma epilez.Este bine sa se epileze ori cu ceara, ori cu un aparat.In nici un caz cu bigul.
Consider ca este o varsta mult prea frageda pentru epilat.Mai ales ca dupa ce incepi va trebui sa o faci in continuare intrucat parul va creste mai des, mai gros si mai repede.Traieste-ti copilaria... o sa ai timp destul toata viata sa te epilezi.Bafta
Da dar sa nu faca ca noi toti "prima data cu lama" sa se ia cu ceara sau cu epilator chiar daca o doare
Tu crezi ca este necesar? nu de alta dar fetitele cam de pe'acum incep sa fie complexate si fac tot timpul din tantar armasar...
Dar una peste alta chiar nu este nimic rau iar ca varsta, nu e prea mica.
Dar tu ce zici...crezi ca rezista la epilat?
P. S: Vad ca multe persoane nu inteleg care este diferenta intre a te "epila" si a te "depila"
cea din urma se refera la lama sau crema depilatoare... asa ca este logic - nu are ce cauta lama in afacerea asta
Normal.in general fetele pe la varsta asta incep (eu am inceput la 11).nu este prea mica daca la asta te gandeai
Cred ca se poate epila. oricum parul epilat cu timpu nu mai creste atit de repede.eu de la 14 ma epilez :*
Trebuia sa inceapa de la 10. A pierdut 2 ani degeaba, acum trebuie sa recupereze.
Este bine ca vrea sa faca asta, fiindca o fata trebuie sa se ingrijeasca.Nu poate iesi pe strada facandu`si codite impletite la picioare).
Poi daca s`a maturizat.si are parul mare .sa se epileze ca tine de igiena ei.:X
eu mai epilez de la 13
sweettyyyy întreabă:
OneLa16 întreabă:
hurts întreabă: