| weeds a întrebat:

Oare barbatii apreciaza eforturile femeilor de a se infrumuseta? Ma refer la farduri, oja, tratamente cosmetice, epilari, pedichiura, coafor, masaje si toate celelate suplicii la care se supun cu buna stiinta majoritatea fetelor si femeilor. Uneori ma intreb daca toate astea nu-s decat pentru celelalte femei, ca barbatii nu prea par sa le remarce.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
9 răspunsuri:
| valy a răspuns:

Sunt unii baieti(barbati)care observa.si apreciaza treaba.sunt femei care vor ca barbatii sa fie fresh. dar nu apreciaza. o stiu pe pielea mea.
Deci tu trebuie sa o faci pentru tine.nu pentru altcinevawinking.
Eu ma fac fresh pentru mine.asa cum ar trebui sa te faci si tu frumoasa cum vrei tu.pentru tine.
Ai grija de tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toata lumea le va remarca cu siguranta, dar nu toti le vor aprecia.de ex eu la o fata nu apreciez partea fizica, desi nu pot sa zic ca nu conteaza deloc, dar mai mult ma intereseaza caracterul acesteia si sufletul.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dacă te respecţi pe tine implicit vei fi respectată şi apreciată!
Tu trebuie să te pui în capul mesei, nimeni nu te va pune în cap de listă.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O frumusete naturala. si un machiaj natural `happy intotdeauna atrage placut:*

| Pedala a răspuns:

Nu apreciem decat rezultatele.

| gHelena a răspuns:

Barbatii apreciaza o femeie frumoasa, iar frumusetea nu inseamna artificial. Asadar, cu cat esti mai naturala, cu atat frumusetea ta va fi aparte. Barbatilor le plac femeile ingrijite, iar epilarea, manichiura si ingrijirea parului sunt lucruri pe care orice femeie trebuie sa le faca. Papusile Barbie nu mai sunt de mult la moda. Daca vrei sa afli care sunt tendintele acestui sezon si cum poti sa le adaptezi stilului tau, acceseaza siteul www.divahair.ro. Spor in toate sa ai!

| alexandra_8659 a răspuns:

Da, dar totusi ei prefera firea naturala. Nu e ok ca de la o prima intalnire el sa vada cat te-ai chinuit tu in fata oglinzii pana ce ti-a iesit parul cum voiai si altele. Important e sa vada rezultatul. happy

| anad a răspuns:

Apreciaza si inca multi, altfel nu si-ar deschide asa des portofelul!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar toate lucrurile astea ar trebui sa le faci pentru tine! epilat, sa iti ingrijesti manichiura, pedichiura, pensat. barbatii spun ca prefera femeile naturale. dar ce inseamna de fapt natural? happy ca nici nu putem sa nu ne epilam. sa nu ne pensam, sa nu se ingrijim cat de cat.