| publicname a întrebat:

Oare daca mananc mult inainte de ora 12.PM si restul zilei nu mananc sunt sanse sa slabesc?(Raspundeti-mi concret fara alte comentarii referitoare la riscul de a ma imbolnavi sau alte chestii de genul)Multumesc anticipat

5 răspunsuri:
| MissCamelia a răspuns:

Conteaza mai mult ce mananci decat cand mananci, plus ca daca mananci pana la 12 cat pentru 2 zile, nu ai facut nimic, mergi mai bine la un nutritiojnist.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Pana la urma conteaza cate calori mananci si cate consumi. Atata timp cat mananci mai multe calorii decat consumi, te ingrasi, indiferent daca le mananci ziua, noaptea sau la pranz. E adevarat ca datorita digestiei mai lente, mancarea mancata seara are tebdinta de a ingrasa mai mult, dar asta e doar o nuanta. Cu adevarat si profund conteaza doar daca bilantul caloric e pozitiv sau negativ in 24 de ore.

| paul0013 a răspuns:

Sunt dar putine.........adica pentru a slabi depinde si ce mananci

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Mănâncă puțin și des (fructe și legume proaspete, cereale și pâine integrală, zahăr brun din trestie de zahăr, brânzeturi și lactate degresate, sucuri fresh, ceaiuri depurative, miere de albine, carne slabă din pui-pește-curcan-vită, ciocolată amăruie, etc.), fără grăsimi, băuturi acidulate, conserve de orice fel, paste făinoase, zahăr alb, dulciuri în exces, etc.
După orele 18. 00-19. 00, evită să mai mănânci, cel mult un iaurt dietetic, un măr. Să nu uiți că și mișcarea ajută la arderea caloriilor (practicarea unui sport sau exerciții fizice).
Este o mare greșeală să mănânci o dată pe zi, riști să te îmbolnăvești de gastrită, ulcer, etc.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu mananci seara ai sanse sa slabesti, in general. Acuma depinde si de cate "tone" bagi in tine peste zi. Eu cred in efectele sportului. Combina o cina usoara, inainte de ora 18 cu miscare.