| barbyr0z.ex.fantadelamaye a întrebat:

Oare daca pun crema de fata de la L`Oreal in fondul de ten se mai dechide la culoare?

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, e un truc bun dar nu te astepta sa se deschida foarte mult. Daca fondul de ten e cu o nuanta mai inchisa (maxim, parerea mea) decat tenul tau merge.winking

| bruno9432 a răspuns:

Va fi putin mai deschis, dar va rezista mai putin pe ten. Daca fondul de ten este unul deja gras sau uleios evita sa amesteci cu crema, porii tai vor fi asfixiati si nici efectul obtinut nu e prea frumos, iti va luci fata in continuu.

luciana
| luciana a răspuns:

In nici un caz si poate vei obtine efectul invers celui mult asteptat. Mai bine nu te dai, daca chiar vrei neaparat, poti folosi putina pudra, de preferat cea compacta pentru un efect mai bun. Numai bine, Lucien.

cami
| cami a răspuns:

Vi s-a parut amuzanta intrebarea mea, ca nu stiu nimic despre farduri. (creion, fond de ten, pudra si tus)-in rest, mai mda...
De ce va dati, pe fata cu tot feluri de prostii? Crede-ma azi, a fost prima zi din viata mea cand am pus fond de ten, pe tenul meu. (am 16 ani). Mi s-a parut oribil, nu stiam cum sa scap mai repede de ea! De fapt. daca ma gandesc mai bine... n-am nevoie.
De ce sa ma leg la cap daca nu ma doare? Voi. legati-va. Prefer sa ma dau cu-n tampon de vata imbibat in ceai de musetel, si gata am rezolvat problema.
Poate vi se par stupida, da' n-are nimic, fiecare face ce gandeste ca-ar fi bine pentru el (ea). N-am nimic impotriva fardurilor, dar daca eu de-acum incep sa-mi stric textura tenului, la 30 ce ma fac? Nu mai ies din casa. neboita?
Sfatul meu este sa mai renunti a-ti pune pe PROPRIA fata atatea chimicale. -e vorba de tine- Si, nu, nici eu nu m-am nascut atat de. atoatestiutoare, acum ceva timp, plangeam pe la colturi ca MAMA nu ma lasa cu fond de ten, pudra si altele. Dar acum ii dau dreptate! Bine ca nu m-a lasat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine nu incerca asa cevawinking
Mai cumpara un fon de ten [deschis]
Si pe asta poti sa il folosesti ca sa creezi umbre kiss
xoxo
by zui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

| lukyanna a răspuns:

Depinde ce varsta ai. dai ai varsta adolescenta nu este bine...deoarece corpul nostru ca si tenul sufera anumite schimbari...trecerea de la o varsa la alta... iar tenul tau poate fi afectat.