Si eu fac asta, uneori
Imi iau niste blugi skinny[nu ma pot desparti de ei nici vara] +maieu/tricou colorat +niste sandale [mai nou gladiator, cu toc] ...si vine super
Asta pentru ca nu ar mai fi la fel daca mi-as lua pantaloni scurti cu pantofi cu toc
Iar de fuste m-am cam saturat
Caut modele cat mai noi
Si nici alea nu vin prea bine cu sandale gladiator cu toc
Si sunt si alte motive datorita carora port blugi lungi
Daaaar, sa nu se inteleaga ca nu port shorturi sau fuste!
kisses :*
Vaiiiiii, OoO_Soul_OoO, Demiiii a precizat clar BLUGI LUNGI
Mai si ceri funda
Ah, ce ciuda am pe astia care cersesc
Depinde nu toate persoanele poarta blugi si topuri vara...eu una ador rocghtele, bluzele si pantaloni din in, st fff racaorose numai bune pentru vremea de afara
Fetele poarta blugi lungi daca nu sunt foarte mandre de picioarele lor, sau nu sunt bronzate. In general daca isi acopera picioarele, isi iau un decolteu cu care sa iasa in evidenta, sau un tricou mulat.
Jeansii sunt la moda in fiecare anotimp. Ii poti purta si iarna si vara. Nu e o regula care sa-ti spuna sa nu porti jeansi lungi vara. Sunt la moda, si probabil fetelor alora nu le e cald, ori, posibil sa vrea sa-si ascunda picioarele. La asta te-ai gandit?
Sau pur si simplu asa le-a venit la indemana. Si eu port jeansi lungi vara, si asta inseamna ca e ceva gresit cu mine?
Nu cred. Fiecare are libertatea de a purta ce vrea. Te pup
Poate a plecat dis de dimineata de acasa si era inca frig. Poate a uitat sa defriseze anumite zone ale corpului . Poate a spalat toate perechile de pantaloni scurti si fuste si inca nu s-au uscat. Poate considera ca picioarele ei sunt urate. Poate au un semn mai urat pe care vor sa il ascunda.Sunt multe motive pentru care o persoana poarta blugi lungi si maieu vara.Fiecare poarta ce vrea si ce poate.
Pentru ca este o tinuta sa zicem lejera in care te simti comod cu exceptia zilelor cu peste 32 grade C implus e o tinuta sexy care atrage privirile baietilor.topul nu merge purtat toamna, iarna sau primavara deoareec este racoare iar topul cu blugi eset considerata de oarte multe preadolescente / adolescente o tinua, si reept : sexy. sper ca te-am ajutat. FUNDA?
Adica asa?
pantalonii : http://www.divahair.ro/images/speciale/articole/anca_diva/blugi_scurti.jpg
si bluza : http://3.bp.blogspot.com/......tled-1.jpg
si combinate : http://www.polyvore.com/......c2l6ZQ.jpg
si da se mai poarta s anul acesta :*
sper ca ti-am fost de folos -- funda, te rog
Pt. ca asa le place, dar nu cred ca poarta toata vara pantaloni/blugi lungi si tricou sau maieu.
P. S:Si eu port cateodata blugi lungi cu tricou, mi se pare normal.:d
Salut!
Demiiii toti ne intrebam de ce fetele poarta vara blugi lungi si tricou/maieu. Crede-ma, cand vezi asa fata/femeie oare nu te intrebi in gand "Nu le-o fi cald?" Bine altele cred ca asa este la moda altele saracele poate chiar n-au alte haine sa se imbrace. Daca eram fata parca as umbla in fustita fiind si la moda si nici chiar asa de nesuportabil de cald!
Sper ca ti-am fost de folos!
Pa, Pa.
Se poarta? porti daca vrei dar eu sunt de parere ca macar vara ar tb sa nu mai purtam blugi lungi, eu una. fuste si pant scurti ca doar d aia e vara:-s