De unde sti tu ca-s doar femei frumoase acolo? Le-ai examinat tu pe toate sau ce? Mi se pare ca esti putin superficial/a...
Inainte sa critici femeile din Romania, ia o carte de gramatica(nu din 1900 toamna) si invata ca "atita" se scrie de fapt "atat". Si inca o chestie, daca as citi prima parte a intrebarii tale, nu as intelege nimic daca nu as deduce ce vrei sa spui: "spre in comparatie ca". Si nu stiu de ce, pun pariu ca nici tu nu esti Fat Frumos, si pun pariu ca daca merg in Ucraina sau Suedia, gasesc MINIM o femeie urata(considerand ca da, exista femei urate pe lume, nu toate sunt frumoase in felul lor).
Nu stiu. Eu zic ca si in Romania sunt fete frumoase si destepte. Fiecare e frumos in felul lui.
Draga aicinuehi5 se zice ca romnacele sunt printre cele mai frumoase femei din lume si e adevarat ca Romania are multe femei frumoase bine acum depinde de gusturile fiecaruia daca tie ti se par mai frumoase alea nu am ce comenta stii cum e : gusturile nu se discuta, anyway aspectul fizic nu prea conteaza ci sufletul.
Este parerea ta eu iti spun ca ori nu ai gusturi ori stai la tara pentru ca in Bucuresti sunt NUMAI femei frumoase, barbatii cam peste tot cam lasa de dorit adica mereu negrijiti(majoritatea nu chiar toti) cu burta mare adica in strainete se intretin mai bine
nu-ti plac romancele? muta-te emigreaza frate nu o sa ne lipsesti
dar totusi am o curiozitate esti fata sau baiat?
Ei, faci si tu provocari ieftine! Fete neatragatoare sunt peste tot, nu s-au concentrat ele in Romania! Dar ma intreb de ce nu ai luat ca exemplu Spania, Portugalia sau Grecia. Pentru ca acolo trebuie sa cauti cele frumoase cu lumanarea?
Anca95 doar se zice, dar realitatea este departe de adevar.
In primul rand romancele PAR mai frumoase pentru ca folosesc 23523453452 farduri.
Ele prin ingrijire asta inteleg,farduri.
In alte tari femeile sunt mult mai naturale,iar frumusetea unei femei se vede dimineata cand se trezeste, nu noaptea in club.
Eu de cand am plecat din Romania am vazut femei mult mult mult mai frumoase decat am putut vedea in Romania, si de asemenea mult mai inteligente.
La noi de la 20 ani se marita, in alte tari mai civilizate abia pe la 35, 40 sau chiar mai tarziu unele.
Ucraina,Rusia nu mai spun ce femei are.
Cunosc o tipa din Ucraina,pot spune ca este frumusetea intruchipata,asa ceva nu poate exista la noi.
La romani doar figuri,farduri, fuste scurte, creier putin spre deloc.
Pai eu cred ca unele femei din Romania nu se prea intretin adica nu isi acorda prea mult timp lor
aicinuehi5 întreabă:
DaciaRomania întreabă: