Nu Placa deterioreaza foarte mult parul! Eu am parul ondulat si ma indreptam din ce in ce mai des... pana cand mi-am ars parul (placa este cu ceramica). In prezent o folosesc doar la ocazii speciale. Acum dau banii pe tratamente regeneratoare. Deci eu te sfatuiesc sa o folosesti ca mai rar, in plus ai putea sa-ti indrepti parul cu peria si feonul, este o metoda care degradeaza mai putin Acum depinde tine. Si eu ERAM foarte multumita de placa Totusi, daca iti indrepti parul nu uita sa folosesti si tratamente regeneratoare (ca sa nu-ti strice parul deloc/aproape deloc)
Daca folosesti de doua ori pe saptamana masti de regenerare, stralucire, hranire, un spray special pentru a proteja parul de caldura, o placa de calitate, atunci nu este nicio problema.
Da.parul drept este super. Dar sa nu ti-l faci mai mult de doua ori pe saptamana. Pupici!
Sincer eu am parul foarte cret si il intind aproape zilnic.eu folosesc o placa de ceramica de la firma philips. o data la 1 sau 2 luni imi tund varfurile saptamanal aplic masti regenaratoare si balsam de par(nivea impotriva deteriorii parului) si inainte s imi intind m dau co o crema de par care nu necesita clatire d la firma gliss pe care o aplic pe varfuri apoi il las cam 10-15 minute ca sa actioneze aceea crema si apoi imi intind parul.
Da daca ai o placa buna.NU daca ai o placa oarecare luata la un pret mai mic.Eu spun sa ramai naturala fara a te indrepta.Iti spun din propria experienta mai bine nu te indrept ramai asa
Da poti sa iti intinzi parul cu placa atata timp cat ai o placa de intins de claitate nu vad a fi nici o problema.Eu iti recomand placa de intins parul de la Remington Ceramic Slim210 este foarte buna eu mi-am intins parul si nu l-am ars. Te pup
Da, e bine doar daca te avatajeaza acest tip de coafura. Incearca sa-ti iei o placa buna si sa folosesti spray-ul de la TONI&GUY pentru protectie termica. Daca te intereseaza il gasesti la sensiblu.
Buna! parul e bine sa-l faci cam o data pe luna cu place deoarece se deterioreaza si se usuca f tare. crede-ma! apoi trebuie sa-ti cumperi un sampon, balsam protector, care sa-ti hraneasca parul... plus masti si tratamente. te pup
Si eu folosesc placa este bine intr-un fel dar nu in exces...nu cu parul ud...ci doar 1 data pe saptamana cam asa
Eu din vara ma indrept aproape zilnic si nu s-a ars deloc poate putin la varfuri si am placa de la remington si nu folosesc tratament nimic sfatul meu e sa folosesti placa dar sa nu abuzezi!
Parul arata foarte bine atunci cand este intins cu placa dar se si arde foarte tare.Depinde la ce temperatura iti vei intinde parul si depinde de tipul de par: daca ai furil mai gros si rezistent nu va fi nici o problema dar daca ai firul parului subtire (asa cum il am si eu) il vei arde foarte tare si se va despica mult mai repede, dar daca vei folosi masti si tratamente speciale nu cred ca va fi o problema.
Eu am parul ondulat si firul foarte gros.Cand eram mai mica nu puteam sa imi sufar parul si mi l'am intins din clasa a 7 pana la sf lu a 8a in FIECARE zi. La inceput nu se vedea ars, se vedea frumos, dar cu timpul trebuie sa ma tund din ce in ge mai des.Acum nu mai folosesc placa si daca vreau sa imi aranjez parul merg pe parul facut cret(pe moate sau cu bigudiurile)si acum nu prea se mai poarta parul drept, bine poate tie iti place f mult si in cazul asta nu mai conteaza daca se poarta.Totusi te sfatuiesc sa nu abuzezi de placa pentru ca, cu timpul se vor vedea semnele si nu iti va mai placea.Incearca mai multe coafuri si tunde'ti periodic varfurile:*
deyutzyk97 întreabă:
Cllybb întreabă:
Georgian1992 întreabă: