| Mario1994 a întrebat:

Oare un baiat cosmetician sau artist make-up castiga bine in domeniul asta? Va avea succes? Va avea clienti? Ce parere aveti despre baieti care lucreaza in domeniul make-up/ cosmetica?

5 răspunsuri:
| anamariarot a răspuns:

Daca e talentat, da, va castiga bine. Nu cred ca tine nimeni cont de sex in domeniile astea. Stiu si eu un baiat makeup artist si lucreaza foarte bine, iar de numarul clientelor nu se poate plange

| JustDeedee a răspuns:

Din punctul meu de vedere, faptul ca un baiat are talentul acesta si hobby-ul acesta e lucru de admirat si de apreciat. Si la fel este si in randul fetelor. Sa fim seriosi, nu oricine poate face un make-up de calitate... Sa revenim la ceea ce ai spus tu: un baiat are sansele de a avea succes in acest domeniu la fel ca o fata. De ce sa facem discriminari?!

| Annnnnie a răspuns:

Nu e nicio problemă ca un băiat să fie make-up artist. Chiar sunt mulți laughing. Important este să-i placă, să fie talentat și să muncească destul de mult. Dacă urmărește tendințele și înțelege nevoile clienților, mai mult ca sigur va avea succes. Sigur va câștiga bine într-un domeniu atât de căutat în prezent.

Un sfat: să nu uite de originalitate. big grin

| Pool77 a răspuns:

Unde merg eu la frizer este un barbat de 32 ani, fara un aspect fizic de invidiat, insa la cat de frumos tunde, il recomand cu cea mai mare placere.
De la baieti, cu parul scurt primeste 35 lei pe un tuns, un tuns il costa 10 minute dintr-o ora, face pe zi cel putin 1000RON, data trecuta era o fata a platit peste 500 de lei, mama a fost la el pentru a-si vopsi parul si nu mai stiu ce i-a facut, 400 de lei a platit, insa a fost super-super multumita, inainte mergea la o doamna, platea 100 de lei si nu se schimba nimic.
Nu spun ca cine cere mult lucreaza bine, insa el este super ok.
Am prieten make up artist, momentan este doar la un nivel de practic, insa lucreaza foarte frumos.
Clientii ii dobandesti prin treaba pe care o faci, daca nu stii ce si cum logic ca lumea nu te recomanda, insa daca esti ok, si stii ce faci, o sa te recomande si o sa ai client, cam asa sta treaba pe planul de clienti, iar succesul vine din partea clientilor.

| Adry05 a răspuns:

Are aceeasi sansa ca orice alt make-up artist de un nivel similar.
Sincer, mie personal mi se pare destul de aiurea ca baiat sa te ocupi cu asta, dar na, pana la urma fiecare face ce simte si ce vrea atata timp cat nu raneste alti oameni.