| GmVenNo a întrebat:

Odata pentru totdeauna, eu tot nu inteleg. Deci am marimile acestea pentru haine
S = 37-38
M = 39-40
L = 41-42
XL = 43-44
XXL = 45-46
De preferabil pentru un hanorac. As vrea pentru fiecare marime sa-mi spune-ti varsta de care e nevoie. Sau cam si cate kg si ce inaltime pentru o anumita marime.
Ps: Daca va ajuta, sunt baiat.
Funda! Si scuze categoria!

Răspuns Câştigător
| Florenta16 a răspuns:

DAca nu vrei sa iti fie fix pe tine, atunci da.

5 răspunsuri:
| Florenta16 a răspuns:

Hm, pai de exemplu la S, trebuie sa fii micut si subtirel foc, la M deja te aproprii de normal si poti fii mi inaltut, la L deja nu mai conteaza inaltimea daca esti mai plinut, la XL si XXL poti fii si inalt si scund, dar gras.
Baietii de obicei se incadreaza intre M si L, si rareori XL. Cei de varsta ta, adica adolescentii pentru ca voi baietii arati bine la varsta asta. Bafta si La multi ani!

| GmVenNo explică (pentru Florenta16):

Pai eu de exemplu am 13 ani, 155cm inaltime si 40kg, merge marimea L?

| Florenta16 a răspuns (pentru GmVenNo):

DAca nu vrei sa iti fie fix pe tine, atunci da.

| Perfect1T a răspuns:

Deci,sa inteleg ca tu in hainele alea o sa faci dragoste si sex! atunci ai nevoie de ceva mulat si stilat! incearca tuica de prune ca e buna pentru asa ceva! incearc-o crede-ma ca se merita
si eu am incercat! PARIZERU II FOARTE BUUUUN!

| MarioQWERTY a răspuns:

Pai fiecare litera semnifica ceva, uite.
S = Small ( pentru cei slabi ), M = Medium ( nici slab nici gras ), L = Large ( pentru cei cu marime mare ). Nu conteaza ce varsta ai, poti avea si 20 de ani si sa porti small, daca esti slab..si alti pot purta XXL la 15 ani, adica cei foarte grasi..nu conteaza varsta pentru. marimea unei haine

| GmVenNo explică (pentru MarioQWERTY):

Pai de exemplu eu am 13ani, 155cm inaltime si 40kg, merge marimea L la un hanorac?