| Dimineatadeprimavara a întrebat:

Off, oare prostia chiar nu are limite, oameni buni? Eu asta am ajuns să cred. Ma dezgustă prostia. Poate nu prostia în modul general, dar ignoranţa pentru învăţătură şi cunoaştere, atitudinea asta a oamenilor fără valoare. Mi se pare mie sau de la un timp încoace sunt catalogată drept fiţoasă? Sau ce-o fi? Păi... daca incep si eu sa am mai multa incredere in mine si sa vorbesc mai mult si sa raspund mai mult la ore inseamna ca-s fitoasa? Şi încep colegele cu,, gura mai mare" să comenteze.Ahh, daca nu am specificat, o fac acum: sunt fata, am 17 ani, clasa a X-a. De de exemplu, vineri numai eu am raspuns la franceza. Traduceam, citeam, raspundeam la exercitii si dupa ora, o aud pe o colegă bombănind ceva de mine, cum că nu mai tăceam odată sau ceva de genul. Azi râdeam şi vorbeam cu colega mea de bancă, când, aceeaşi colegă de vineri a început să mă imite, la fel şi altă colegă. Poate râd eu ciudat..sau, şi mai sigur, e de la ele. D-apoi, ce sunt eu să tac când vor lţii? Lasă, că destul am tăcut! E timpul să recuperez şi…să mai tacă şi alţii! Destul că am dat dovadă până acum de o timiditate foarte accentuată, că nu vorbeam aproape deloc şi că nu aveam decât câteva prietene.
Si daca esti vazut cu o carte in mana, esti tocilar sau,, nu ai ce face acasa". Mie-mi place sa citesc! Si ce?

Pe de o parte, m simt aiurea când ştiu că mă vorbesc de rău.

Ce mă sfătuiţi să fac? Ahh, mă simt aşa de groaznic...E cineva dispus/ă să discute cu mine? Id-ul meu e : floare_de_februarie Ar mai fi o grămadă de lucruri pe care aş vrea să le vorbesc cu cineva.

2 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Mesajul tau este unul de bun simt. Imi place ce ai scris si imi place cum gandesti. Este timpul sa lasi timiditatea la o parte si sa realizezi ca ai si tu un loc in societate. Ca si vocea ta, ca de altfel a oricarui altuia, trebuie sa fie auzita. O sigura obiectie am: felul cum ai inceput aceasta postare. Vorbind despre "prostie" in termenii in care ai vorbit tu, se poate usor interpreta ca o incercare de a afirma: "eu sunt mai desteapta decat majoritatea". Ceea ce, sunt convins, nu ai vrut sa spui. In rest, mergi inainte si urmeaza principiile bune pe care tocmai le-ai descoperit.

| Teea96 a răspuns:

Deci tie iti pasa ce cred ele? Tie trebuie sa iti pese doar ce crezi tu!
Ele se bucura atunci cand tu te simti prost, (plangi)te enervezi...
Uite solutia :
,, SA NU ITI PESE`` Toti au prostie dar asa a fost sa fie.
Sper ca te-am ajutat