Bună.
Da, pentru că au multe chimicale care distrug matrița unghială.
Folosește pe cele de calitate, sunt mai scumpe dar nu au conservanți!
Pa, pa.
Da, le strica. Dar in ziua de azi putine produse nu au si un efect negativ. Oja folosita in exces va slabi rezistenta lor si poate se vor rupe mai usor(e ca si cum ar lua calciul--> asa am auzit) si l'e va ingalbeni. Poti folosi solutii pentru protectie intarire si albire si cel mai important lasa'le sa si respire. XOXO.
Daca te dai cu oja direct strica unghiile rau. Daca dai cu lac si apoi cu oja nu este nici o problema.
Da,clar mananca din calciul unghiilor, da asta doar daca o folosesti in exces si iti ingalbeneste si unghiile.Foloseste-o cu masura si nu vei pati nimic, adica dupa ce ti-ai sters unghiile, lasa-le macar o zi asa sa respire si ele...
Stiu ca suna ciudat dar eu cred ca le protejeaza. Personal am unghiile slabe deoarece se rup repede si nu ajung sa creasca dar atunci cand le dau cu oja se intaresc si nu se mai rup.
Unghiile false le strica pe cele naturale dar oja nu cred ca le strica in niciun caz.
Oja nu le strica, dar pentru a preveni deteriorarea/ingalbenirea unghiilor, e recomandat sa fie aplicat un strat de lac de unghii transparent, inaintea aplicarii ojei.
Aplicata direct pe unghii da, ideal ar fi ca inaintea ojei sa aplici un lac de unghii transparent si dupa ce iti cureti unghiile sa le lasi sa se "aeriseasca" putin
Cum sa strice unghiile nu cred soramea isi face unghiile de la 10 ani si acum are 16 si nu lea stricat deloc funda?
Crede-ma ca le strica. O sa slabeasca rezistenta unghiilor. Si daca vrei sa ai unghii lungi naturale nu o sa mai ocazia pentru ca o sa ti se rupa foarte repede. Eventual daca chiar vrei neaparat oja foloseste si un intaritor bun de unghii. Good luck!
De stricat nu cred. Poate le scade cu 1la 1000 rezistentza dar asa nu le strica sigur. Bine depinde si cu ce oja.
Bubbulina_2682 întreabă: