Nu prea,.eu am luat o oja violet si,. nici nu era sidefata si am dat cu ea si ar fi trebuit sa astepto ora sa se usuce., iar dupa aceea dupa vreo 2 zile a si inceput sa se ia,.si culoarea nu era ca in revista...
Sunt ok, sunt acceptabile, doar ca vei gasi si mai bune si chiar la pret mai mic. Iti recomand flormar, sunt foarte bune, costa doar 6 lei, si culoarea chiar dureaza ( cel putin la mine ). Sper ca te-am ajutat :*
Nu sunt bune de nimic.Mi-am luat si eu de curiozitate, m-am dat de doua ori cu ea si mi s-a terminat.In plus mai si sarea de pe unghii... 15 lei s-au dus pe un nimic.Sunt cam zgarcita la bani, stiu(ma oftic cand dau banii pe tampenii).Mai bine luam cu 7 lei una de la Farmec, Medusa Isabella sau Chissa... ieftine, dar tin nu gluma.Iar nuantele sunt chiar dragute.
Am folosit si am foste multumita de ele.Singura problema e ca am avut una nefolosita de ceva timp si si-a schimbat culoarea.Dar cam atat.Altceva de reprosat nu am.
Da si nu prea.Sunt bune vreo luna de zile dupa care...mai bine o arunci, crede-ma ca eu mi-am luat de multe ori oja de la avon si vad ca acum le-a cam prostit.Si daca stai sa te gandesti cati bani dai pe ea mai bine iei una de la kallos care costa 6 lei si mii se pare si mai buna.
Am auzit si eu ca nu prea sunt bune si sunt mult prea scumpe pentru calitatea lor.dar vroiam sa ma conving. Multumesc pentruraspunsuri!
Eu am o oja rosie de la ei din gama Nailwear Pro si e preferata mea. Se intinde usor si rezista pe unghii chiar si o saptamana (evident, nu frec vasele insistent cu unghiile facute) si cand o sterg, unghiile imi raman curate, fara pete si urme rosii ca la alte oje.
@EmmaC: am aceeasi oja ca si tine. culoare gama. tot... si este super am dat 20 de lei pe ea da merita
GheorgheJupan întreabă:
kalakkas întreabă: