| biancaalexe a întrebat:

Ojele de la Sephora sunt de calitate? Fundabig grin.

4 răspunsuri:
| anutza a răspuns:

Nu vrei Oriflame? Sunt foarte bune, te pot ajuta sunt reprezentant

| AndrogynBeauty a răspuns:

Ojele nu sunt toate de aceeaşi calitate. Adică, deşi sunt fabricate de acelaşi producător, pot fi mari diferenţe în funcţie de nuanţă. Verdele crud, de exemplu, este o culoare dificilă pentru lacul de unghii, în sensul că acel produs chimic care dă nuanţa, nu se combină fericit cu celelalte substanţe din lacul de unghii şi de aceea, se fac unele modificări, iar oja nu mai are aceleaşi calităţi. Folosesc de la Sephora ojă aurie (lucioasă şi mată) şi neagră, dar argintiul, spre exemplu, nu mi-a plăcut. În schimb, cele două amintite mi se par decente. Dacă vrei oje de foarte bună calitate, preţul lor este mai mare, Sephora fiind printre cele mai ieftine. O altă firmă care face oje de foarte bună calitate este Mavala (ţi-o recomand!).

| Paulla a răspuns:

Eu folosesc de la Sephora, în general.
Personal consider că sunt de calitate.
Se aplică foarte uşor, se usucă rapid şi uniform şi rezistă destul de mult. Ce-i drept sunt mai scumpe, dar ştii cum se spune, preţul reflectă calitatea. O zi bună!

| MinniePearl a răspuns:

Matusa mea si-a luat si nu sunt bune deloc adica s-a spalat pe maini cu oja pe unghii si s-a dus
Si oja era uscata
Si sunt si scumpa si putina si scumpa