Ai inteles foarte gresit, sau cine ti-a zis te-a mintit sau a ras de tine
baietii sunt innebuniti dupa fetele cu parul cret, si regula e ca toti sunt, aproape de 100%
pai toti baietii care ii am amici si colegi si cunoscuti, confirma lucrul asta, cele mai frumoase fete sunt cretele, si am si o prietena carlionatata de la natura, si mor toti dupa ea
Şi asta ai înţeles-o făcând un sondaj pe un site stupid? Fiecare are gusturile sale. Nu poţi generaliza. Dacă la unu, doi nu le place nu înseamnă că-i lege: băieţii nu plac fetele cu părul creţ.
Şi lasă ce le place băieţilor, tu simte-te bine în pielea ta căci cine te va place, te va place aşa cum eşti.
Eu nu cred ca e asa, si eu il am cret, si prietenului meu chiar ii place parul meu!
Nu pe asta de unde ai mai scos-o? Prietena mea cea mai buna re parul cret, cret si asa-i de placuta de baieti de nu mai suport sa ies cu ea pe afara. Cand umblu cu ea pe strada numa auzi un fluierat si un "hey! creato!" deci nu iti fa tu griji ca fetele crete au un aer de unicitate si de frumusete de ii lasa pe toti cu gura cascata
Cat de naiva poti fi. Baietilor le este indiferent ce fel de par are fata, atata timp cat o iubesc. Mie mi-e indiferent ce fel de par are fata atata timp cat o iubesc si ma iubeste sincer.
O zi frumoasa! Paste fericit! Nu te mai crampona de nimicuri. Un baiat te va placea pentru felul tau de a fi nu pentru cum arata parul tau.
Cea mai mare prostie, de exemplu in liceul meu cea mai frumoasa fata are parul cret (pe langa alte calitatiiiii )
De ce sa nu iti placa parul cret?
Doamne sfinte!
Eu de ceva saptamani imi impletesc parul ca sa fie cret. Sunt dependenta . Parul cret mi se pare foarte sexy . Stiu ca ai vazut intrebarea aia cu fetele brunete dar mi se pare o prostie. Si iubitului meu ii place mai mult parul drept dar la naiba eu tot creata ma fac!
Eu am parul foarte ondulat si nici un baiat nua a avut nimic de comentat pe tema asta, de fapt unii m-au laudat ca nu mi-l indrept cu placa
Pe mine ma atrage o creata. mai ales daca e si bruneta cu parul lung. sunt fericit pana la ultima suvita )
Mi-e nu-mi place păru creţ e penal,! dar astăzi mam îndragostit de o fată cu păru creţ, decii, ia zi-mi, tu chiar creazi ca cineva se uita la par, si dupa la tine,? ... Fiecare cu gusturile lui esti culmea, . Aceasi intrebare patetica o pot pune si eu " Am auzit ca fetelor nu le plac baieti cu par cret. blablabla, " sa fim seriosi, !
E frumos, ca tocamai te-ai indragostit.
elutzagty întreabă: