Bună.
Ori se retrag ei în mod natural ori după vârsta de 18 ani poţi face o terapie cu laser.
Pa, pa.
Nu prea poti sa scapi de pistrui... dupa 18 ani au inceput sa se decoloreze dar pana atunci am incercat tot felul de tratamente naturiste si nu a functionat, deveneau mai stersi o saptamana sau 2 si apoi vara se faceau la loc.Sincer o terapie cu laser nu te-as sfatui ca exista pericolul sa ramai cu pete pe fata:) sfatul meu: incearca sa te accepti asa cum esti, pistruii nu sunt un defect:) uite mai multe vedete cu pistrui:http://www.perfecte.ro/......au-nu.html
Pana sa te tratezi cu laser, incearca ceva naturist : unguent de rostopasca, infuzie de rozmarin, tinctura de leurda (asta se ia cu apa plata; cred ca gasesti in plafar; te avertizez ca miroase a usturoi, dar te descurci tu), suc proaspat de papadie, feliute de lamaie, masca din drojdie de bere+suc de lamaie, ceai de cicoare(de baut dimineata inainte de micul dejun) SI evita pe cat posibil expunerea "agresiva" la soare : doteaza-te cu palarie, sapca.
DaciaRomania întreabă: