1. Incearca ca in fiecare zi sa cari pe cap o carte si sa mergi cu ea prin casa. Stiu ca suna ciudat, dar ajuta. Sau ai putea incerca sa dormi fara perna.
2. Incearca sa nu te uiti in jos cand le porti, si stai dreapta cand umbli cu ele... sau incearca sa umbli ca fotomodelele, un pas in fata celuilalt.
4. Eu zic ca inaltimea ta si greutatea sunt perfecte. Ai fi subponderala daca ai mai slabi. Esti perfecta asa cum esti :*
6. Cum sa ai mai multa incredere in tine? Asculta aici : sa nu te doara nici in cot de ce crede lumea despre tine. Sa fii tu insuti cand esti cu cei din jur. Sa intelegi ca toti suntem diferiti, si ca toti avem idei si principii diferite. Iubeste asa cum esti. Sa stii ca nu mai exista o alta persoana ca tine, asa ca fii tu insuti, nu incerca sa copiezi pe nu stiu cine, ca toti suntem gresiti, din fire. Fii tu insuti, si iubeste-te asa cum esti. Asta iti va da incredere.
Multumesc si chestia e ca sunt eu insami si nu copiez pe cineva dar ma refer cum sa am mi multa incredere in cum arat si sa scap de obsesia asta de perfectiune, chiar daca stiu ca nu exista.
1. Cand mergi folosesti o carte pe care ti-o pui pe cap..si exersezi
2. La fel ca la "1"
3. Mare greseala...trebuia sa fii linistita (nu o sa creasca cu viteza luminii..insa se va vedea mai pronuntat)
4. N-ai problema cu greutatea. Continua sa ai o alimentatie bogata in vitamine, carbohidrati si enzime si dai cu sport inainte.
5. Pasta de dinti
6. Incearca sa iti tii tenul cat mai curat. --crede in tine, in ceea ce esti, in ceea ce faci+ mult tupeu.
7. Good luck!
Mario1996 întreabă: