| Altair22 a întrebat:

Ok... e cam asa - Urmeaza examenu' de BAC. Cu totii stim ca trebuie sa avem o tinuta eleganta si decenta, mai ales happy.

Eu am o fusta destul de draguta, bleumarin, dreapta, dar care se muleaza usor p coapse. Nu e scurta, e undeva pana mai sus putin de genunchi ( vreo 2 degete). Problema mea este ca nu prea stiu cu ce ar fi bine sa o asortez thinking

Mi s-a spus si am observat si eu ca fustele merg bine cu tocuri (bineinteles) si ciorapi de matase. Ce culoare ar trebui sa fie ciorapu' ca sa meaga cu bleumarinu' fustei?

M`am gandit ca top, sa imi iau o camasa alba cu maneci scurte si cravata dintr-un material asemanator satinului, neagra love struck

Voi doamnelor/domnisoarelor, ce ziceti? Ce m`ati sfatui?

Va multulesc anticipat,
Ruxxy (sora lu Eros)

10 răspunsuri:
| ikram a răspuns:

Da merge o fusta cu o camasuta, nu neaparat alba, vezi sa nu fie prea decoltata, cravata parca nu prea as vedea-o aici, poti sa-ti iei fusta fara ciorapi cu sandale deoarece e cald, sau daca nu cu niste ciorapi negri foarte subtiri 8 den cred ca sunt cei mai subtiri. Sandalel sa nu fie foarte inalte max 10 cm zic eu.

E bine cum te-ai gandit, daca nu e foarte cald, poti sa iti iei si un sacou peste camasa.

| cretzufinish a răspuns:

E perfect cum ai zis. Sa evite "chiciul" ca nu se pune atata accent pe imbracaminte. Nu se duce sa faca parada modei.winking

| Flav a răspuns:

Oups! M-ai facut sa rad! Se intreaba divele cu ce sa se imbrace de bac! Dar tu te duci la parada de moda sau te bazezi pe tine, pe ce ai invatat?
Ok... e cam asa. Sunt satul de fete care vor sa impresioneze prin picioare goale, prin fuste provocatoare. Ai ceva in cap? Profita! N-ai? Poarta fusta!
Pa, am zis. Pa.

| Flav a răspuns:

@bizzare - esti pe sintagma haina il face pe om? Eu nu. Si, daca la 22 de ani intrebi astfel de lucruri, deja e putin cam grav. Nu ma intereseaza un exemplu, cu nu stiu ce profa de romana de nu stiu pe unde. Asta-i un argument banal.
Ce-i intrebarea asta: ''Ce culoare ar trebui sa fie ciorapu' ca sa meaga cu bleumarinu' fustei''? Oare e ceva primordial la un examen important? Pai nu vreau sa ma gandesc ce ganduri aveti cand va puneti rochia in ziua nuntii.

| Flav a răspuns:

@Eros22 - prea multe smiley-uri si ironii puerile ca sa ma pretez sa-ti raspund. Plus, te crezi prea mare, intr-un liceu european. Hai pa, papusa Barbie.

| Flav a răspuns:

@Eros22 - o fata care pronunta cuvantul ''pl'', nu e fata. Te-am salutat, cu dispret.

| Altair22 explică:

Si intrebarea mea la tine,... Flav happy

Ce ai rezolvat prin postarea acestui mesaj? straight face Acuma pe bune straight face explica`te laughing

Ti`o dat maica`ta daru' asta de a cataloga oamenii pe care nu`i cunosti si sa-ti expui tu puctu'de vedere extrem de elaborat, competent si la nivel academic?

Avand in vedere faptul ca ai scris "satul" e clar ca esti un EL foarte suparat pe viata si care sigur e burlac - sau GAY, ca daca nu te catagolam si eu femeie cu mustata - she john laughing You are making a monkey outta' you laughing Ai sesizat?

Care e problema ta de vii tu sa zici ca esti satul de fete care vor sa impresioneze? HELL0? Don't be an ASSHOLE raised eyebrows daca tie iti face placere sa vezi femei neepilate si carora le creste barba, go ahead! N`am de gand sa fac caz penal din asta, da` tine`ti naibii parerile personale la tine acas' ca nimeni nu te`o intrebat nimic! Asta e lumea in care traimwinking Incearca sa te resemnezi si sa inghiti asta... ca altii iti vor IMPUNE sa inghiti!

Si pentru cultura ta generala ( desi aia cred ca va mai trebui reimprospatata ca vad ca ai metastaze disociate) sunt intr-un liceu european, unde se pune accent si pe imaginea elevilor oh go on Insusi directoru a spus. Si cine stie, poate ca eu vreau sa merg cu fusta la bac? Mai stii? Poate nu vreau sa merg in blugi lalai si cu adidasi si tricou " I'M FROM CANADA AND I'M WASTED! "

Concluzie : Ori esti GAY, ori omofob, ori MISOGIN! si sincer thinking ma bazez pe prima, respectiv ultima varianta... oo rectific thinking PRIMA!

CIUS!
---
Si... multumesc extrem de mult doamnelor/domnisoarelor care au binevoit sa`mi rapsunda la intrebare :* Va sunt recunsocatoare love struck

| Altair22 explică:

Eu cred ca el ii tot un fel de fata care a avut probleme in trafic cand o venit pe lume raised eyebrows

si acum el isi bate pl de toate oh go on Mie mi-ar fi rusine! Sincer straight face

--
Thanks again tutor celor care mi-au raspuns la intrebare :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Flav, nu e vorba ca vrea sa impresioneze prin picioare goale si alte cele, insa tinuta conteaza destul de mult. In plus a specificat ca nu merge intr-o fusta scurta. Daca te imbraci decent, curat si cat de cat elegant o sa ai parte de mai multa atentie din partea examinatorilor care apreciaza si faptul ca te-ai straduit sa fii cat mai prezentabila. Uite de exemplu profa mea de romana ne-a spus ca a fost foarte impresionata ca elevii au luat in serios examenul si au fost pregatiti si din punctul asta de vedere.
@Ruxxy, eu as renunta la cravata. In rest mi se pare foarte okhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna Ruxy`!

Alege camasa alba, fusta bleumarin, un dres culuoarea piciorului si pantofi cu toc. Asa vei arata office, potrivit exemenului de BAC.

Renunta la cravata.

Normal ca tinuta conteaza foarte mult la un examen, nu te lua dupa gurile rele (Flav), el e mereu rautacios, suparat pe fetethinking

Bafta la examen si sa fi iubita`!>big grin