| puffika a întrebat:

Ok! Exista persoana care sa nu aiba vreo problema cu parul? Eu tot impul am fire rebele. Voi ce problema aveti cu parul vostru?

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Toată lumea are o problemă cu el, ba e tunsoarea de vină, ba se îngrașă, ba apare mătreața sau mai rău fire albe!
Pa, pa.

| AdeeLinee a răspuns:

Buna! Nu cred ca exista persoana sa nu aiba aceasta problema, poate doar baietii(unii dintre ei), dar fetele sunt chiar preocupate.Eu am urmatoarea problema:Am parul pana la umeri si este foarte cret si indreptat nu sta.Nu stiu ce sa ii mai fac si orice produse as folosii(masti,sampoane,balsamuri, serurui, etc) tot degeaba pentru ca nu se aseaza asa cum eu imi doresc.

| kiss a răspuns:

Eu am probleme cu parul de cand am inceput sa folosesc placa. imi cade o groaza, este fragil, se si elecrtizeaza. am parul de ajuns de lung si iti dai seama ce freza faina am cand e electrizat laughing zici ca am dormit cu capul in jos. acum nu-l mai intind, in speranta ca o sa-si revina.
de fire rebele nici nu mai zic, nu-l pot niciodata aseza, nici nu-l prea prind pentru ca nu sta, e si foarte moale, daca-mi pun o clama in el, in 5 minute cade, pot sa-l fixez cu cel mai bun fixativ ca tot nu sta, am incercat sa-mi fac bucle, ce crezi? n am reusitstraight face in secunda 2 erau toate lasate si ciufuite. ma las pagubasa laughing

| DenysaLove a răspuns:

Pai cam ce au zis si celelalte fetebig grin :
-mi se electrizeaza
-sta in toate partile
-trebuie sa ma spal odata la 2-3 zile ca altfel zici ca l-a lins vacalaughing
-sta ciudatlaughing asa mi se pare mielaughing adica nu are nicio forma iar acum ca mi-a bubuit mie sa imi fac breton nu-l suport ca imi face fata urata laughing

| frumusik96 a răspuns:

Si eu am o mare problema. Trebuie sa-mi fac baie o data la doua zile ca daca nu zici ca mi-am dat cu ulei in cap

| aLixx a răspuns:

E foarte cret.waiting
si e dificil, pentru. ca nu sta in bucle frumoase.oh go on sta asa aiurea.straight face

de asta, il intind cu placa.happy

| Saiko2502 a răspuns:

Cant am nervi parul mi se electrizeaza si sta in susrolling on the floor)))

| cezzxd a răspuns:

Nu sta niciodata cum vreau eu laughing