Ehee...raule
Incearca sa aduci vorba de o fata care are mustata.Si ca ii sta oribil.De exemplu :
-Sti ce groaznic arata cutare fata? Asta pentru ca are mustata
Ceve de genu.O sa se prinda ea pana la urma
Mda...Nu prea ai cum sa ii spui fara sa se simta penibil.Totusi fetele in ziua de azi(cele care tin la imaginea lor)se epileaza si acolo. Daca nu, cumpara'i niste benzi de la Veet pentru epilarea faciala si da'i'le cadou...
Sper sa nu te trezesti cu benzile alea puse prin nu stiu ce locuri...(puse de ea, intentionat bineinteles)
OOOffff... e cam ciudat sa ii spui unei fete asa ceva, cel mai bine ar fi sa rogi o prietena sa-i spuna, desi nu stiu cat succes ar avea.
Cred ca depinde foarte mult si de fata...Daca e o tipa mai sarita dp fix cred ca te-ar lua la injuraturi, dar daca e o fata linistita iti spun eu ca s-ar simtii deranjata si ca nu ar mai da ochii cu tine o perioada buna de timp
Pai cumparai niste benzi pentru fata. Sau adu subiectu asta in discutie, da-i exemplu unele persoane poate se prinde.
Ii spui: eu m-am ras azi dimineata, iti place cum imi sta?
ea: da, arati mult mai bine!
tu: poate te invat si pe tine intr-o zi cum se face
Simplu ii dai exemplu o alta fata cu mustata. ceva de genu: "uite-o pe... are mustata cat tata glumeam " si apoi zambesti si te prefaci ca n-ai zis cu intentie si ca in nici un caz nu te referi si la ea! dar daca nu intelege.mai bine renunti inseamna ca este o fata care nu se ingrijeste si nu prea ii pasa cum arata
Ii cumperi o penseta si o felicitare in care scrii "Sper sa te ajute in mentinerea chipului ca in ziua in care te-ai nascut!".
Idealul meu in viata e femeia cu mustata...glumeamsa mor eu daca stiu cum i-asi spune nu as vrea sa ajung in ipostaza asta.chiar nu i-mi trece prin cap.probabil as intreba c nu-i place la mine dupa care o sa-ti puna aceeasi intrebare si ii spui. daca tineti unul la altul nu se va supara ...cred
Mai nu supara fata...nu e vina ei... dar daca vrei sa ii spui totusi... poate ai o sora sau prietena care s-o faca mai delicat nu chiar tu personal...
Mai, dar rau esti
Tu stii ce doare cand iti iei mustata? Iti pune ceara fierbinte pe fata si apoi trage...
Spune-i asa, fa-te ca nu-ti pasa prea tare.Intreab-o asa, in gluma, "ai un pic de pufuletz", nu zi si tu "mustata". Noi, fetele, suntem foarte sensibile la chestia asta si-ti garantez ca a doua zi merge la cosmetica sa si-o epileze
Ok, multam pentru raspunsuri, vad eu ce fac pana la urma... Daca era pufulet nu ma deranja... Da' na... am fixatiile mele...
Booster97 întreabă: