| saint a întrebat:

Ok, una mai delicata:

Un lucru care ma dezgusta la o fata e parul facial. Da, e ceva normal, dar prefer sa stiu ca nu e acolo. happy Intrebarea e: Cum ii spui unei fete, DELICAT sa nu se supere, sa aiba grija de mustata ei? laughing)

12 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Ehee...raulelaughing
Incearca sa aduci vorba de o fata care are mustata.Si ca ii sta oribil.De exemplu :
-Sti ce groaznic arata cutare fata? Asta pentru ca are mustatawinking
Ceve de genu.hee heeO sa se prinda ea pana la urma big grin

| JustMeFlory a răspuns:

Mda...Nu prea ai cum sa ii spui fara sa se simta penibil.Totusi fetele in ziua de azi(cele care tin la imaginea lor)se epileaza si acolo. Daca nu, cumpara'i niste benzi de la Veet pentru epilarea faciala si da'i'le cadoubig grin...
Sper sa nu te trezesti cu benzile alea puse prin nu stiu ce locuri...(puse de ea, intentionat bineinteleslaughing)

| SweetCandy a răspuns:

OOOffff... e cam ciudat sa ii spui unei fete asa ceva, cel mai bine ar fi sa rogi o prietena sa-i spuna, desi nu stiu cat succes ar avea.big grin
Cred ca depinde foarte mult si de fata...straight faceDaca e o tipa mai sarita dp fix cred ca te-ar lua la injuraturi, dar daca e o fata linistita iti spun eu ca s-ar simtii deranjata si ca nu ar mai da ochii cu tine o perioada buna de timphappy

| annda a răspuns:

Pai cumparai niste benzi pentru fata. Sau adu subiectu asta in discutie, da-i exemplu unele persoane poate se prinde. big grin

| Shery a răspuns:

Ii spui: eu m-am ras azi dimineata, iti place cum imi sta? smug
ea: da, arati mult mai bine!
tu: poate te invat si pe tine intr-o zi cum se face laughing

| NuConteazăCine a răspuns:

Simplu happy ii dai exemplu o alta fata cu mustata. ceva de genu: "uite-o pe... are mustata cat tata laughing glumeam oh go onlaughing" si apoi zambesti si te prefaci ca n-ai zis cu intentie si ca in nici un caz nu te referi si la ea! dar daca nu intelege.mai bine renunti happy inseamna ca este o fata care nu se ingrijeste si nu prea ii pasa cum aratawinking

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Ii cumperi o penseta si o felicitare in care scrii "Sper sa te ajute in mentinerea chipului ca in ziua in care te-ai nascut!".

| adinescu a răspuns:

Idealul meu in viata e femeia cu mustata...glumeamlaughingsa mor eu daca stiu cum i-asi spune nu as vrea sa ajung in ipostaza asta.chiar nu i-mi trece prin cap.probabil as intreba c nu-i place la mine dupa care o sa-ti puna aceeasi intrebare si ii spui. daca tineti unul la altul nu se va supara ...credhappy

| idanna a răspuns:

Mai nu supara fata...nu e vina ei... dar daca vrei sa ii spui totusi... poate ai o sora sau prietena care s-o faca mai delicat nu chiar tu personal...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai, dar rau esti laughing
Tu stii ce doare cand iti iei mustata? Iti pune ceara fierbinte pe fata si apoi trage...
Spune-i asa, fa-te ca nu-ti pasa prea tare.Intreab-o asa, in gluma, "ai un pic de pufuletz", nu zi si tu "mustata". Noi, fetele, suntem foarte sensibile la chestia asta si-ti garantez ca a doua zi merge la cosmetica sa si-o epileze happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma baiete si zarzara si piersica au pufusor si totusi sunt atat de dulci si de parfumate. daca-ti plac nu te deranjeaza.

| saint explică:

Ok, multam pentru raspunsuri, vad eu ce fac pana la urma... Daca era pufulet nu ma deranja... Da' na... am fixatiile mele... happy