| LARAaungeoudemon a întrebat:

OKAI.eu am mai cerut niste sfaturi in legatura cu rochii in jurul pretului de 1000 de euro..ati tipat la mine deoarece am bugetul mare..acum PROBLEMA sunt a 12-a termin anul asta si nu stiu ce rochie as vrea, ce spuneti? lunga ca si nasa?laughingsau potrivit de scurta si frumoasa? tata mi-a spus ca rochia sa fie de maxim 2000 lei adica 20 mil.eu spun ca ajungehappy as dori sa imi dati niste site-uri si modele de rochii cu poze cat mai multe. sau ce rochii ati purtat voi la banchet si eventual o poza care sa va reprezinte rochia si mai grav pantofii de care? mie imi place coralul as vrea o pereche de pantofii pe culoarea asta dar nu dau mai mult de 500 de lei pe ei astept pareri si poze.gracias chicas:*

7 răspunsuri:
| LARAaungeoudemon explică:

Aa sorry nu ma laud vreau sa aud si alte pareri parerile fmailiei le-am auzit si ale prietenelor dar se pare ca in tara asta nu poti cere nimic! daca ai bani..nu inseamna ca te lauzi..am cerut ceva dar mi s-a oferti altceva in schimb. tipic romanesc.multumesc oricum

| LARAaungeoudemon explică:

Multumesc mult ale4you

| miranda2 a răspuns:

Incearca pe Cristallini.E un site cu toate rochiile pe care ti le doresti.Sunt extrem de frumoase! Scrii pe Google Cristallini.Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sau tu numai te lauzi big grin

| RenzoRomano a răspuns:

Mi'e cam mila de tine ai bani si nu shtii ce sa faci cu ei. nu stii ce gusturi ai? nu stii ce iti place? netu e plin de site-uri si bloguri cu tinute pentru diferite evenimente iar tu ceri parerea unor copii de 13 ani.

| inuman a răspuns:

20 de milioane o rochie? face si mancare la banii aia?