Hey, Ancuta! Trebuie sa renunti la dulciuri, prajeli, paine, fast food ..in general toate alimentele care ingrasa. Poti manca salata, carne de pui fiarta/la cuptor/la gratar, conserva de ton ( in suc propriu ar fi indicat, dar daca este in ulei, il scurgi si storci putina lamaie peste ), fructe ( fara banane si struguri ) ..chiar si supe usoare de pui/legume. Bea peste 2l de apa pe zi! Sa stii ca si ceaiul verde ajuta foarte mult la slabit fara zahar, desigur. Nu uita se exercitii fizice : sari coarda, aleagra sau pur si simplu mergi pe jos prin parc in jur de o ora pe zi. Eu am slabit 5 kg in 4 saptamani si inca mai vreau sa slabesc Trebuie doar sa ai ambitie, bafta! >
Incearca fara dulciuri multa verdeata fara multa paine maxim 2 feli pe zi si incearca sa mananci multe fructe legume iar la micul dejun o paine prajita un ou cu o rosie ce usor si ce nu ingrasa nu manca mai multe de 2sau3 ori pe zi cereala integrle faca ciocolata.La mine a mers.Bafta! Funda?
Incearca sa mananci dimineata paine prajita si inainte de asta bea o cana cu apa calda apoi painea prajita maxim 2 felii, la pranz o jumatate de conserva de ton sau un cartof fiert, si seara inainte de 7 peste fara sare cu lamaie facut la gratar... sper sa te ajute
Hey, Ancuta! Trebuie sa renunti la dulciuri, prajeli, paine, fast food ..in general toate alimentele care ingrasa. Poti manca salata, carne de pui fiarta/la cuptor/la gratar, conserva de ton ( in suc propriu ar fi indicat, dar daca este in ulei, il scurgi si storci putina lamaie peste ), fructe ( fara banane si struguri ) ..chiar si supe usoare de pui/legume.Nu uita se exercitii fizice : sari coarda, aleagra sau pur si simplu mergi pe jos prin parc in jur de o ora pe zi. Eu am slabit 5 kg in 4 saptamani si inca mai vreau sa slabesc Trebuie doar sa ai ambitie, bafta! >
3v3lina întreabă:
DaciaRomania întreabă: