| princess_8666 a întrebat:

Olaa.am 14 ani i-am implinit acum pe 1 septembrie dar, buletinul mi'l fac in ianuarie deci sunt inalta am cam 1.75 slaba 48kg par lung saten ochi caprui si as vrea sa dau niste probe de super model adica sa ajung pe copertile revistelor din astea.credeti ca se poate? am int ca daca nu ai buletin nu merge sau ca sunt prea mica.nu stiu ce sa mai cred dar, vreau si parerile voastre mai ales ale fetelor care ati fost sau sunteti vreau si un id imi puteti lasa msj si pentru cele mai rapide ras

Răspuns Câştigător
| PhotoIsMyLife a răspuns:

Buna!
Esti inalta si este bine ca poate sa te primeasca, dar cred ca ar trebui sa te mai ingrasi 2 kg fiindca esti prea slaba, si da iti trebuie buletin, si te primeste la 14 ani ca exista de 5-10 ani 11-13 ani 14-18 ani.Pana cand iti faci buletinul te poti ingrasa 2 kg.
Sper ca te-am ajutat, si sper sa te vad pe coperte!

9 răspunsuri:
| Atotstiutorul a răspuns:

Poftim s-a umplut lumea de fotomodele. ca sa fii fotomodel trebuie sa ai alte "calitati" in fine pune mana pe carte si lasa prostiile

| tarziu a răspuns:

Incearca mai intai "model" si dupa aia "super model". Crezi ca eu am ajuns din prima pe copertile revistelor din astea?

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca ai implinit 14 ani pe 1 septembrie trebuia deja sa-ti faci carte de identitate, termenul maxim este de 15 zile de la implinirea varstei, deja l-ai depasit, vezi ca te pot amenda, asa ca du-te repede la SPCLEP. Fara aprobarea parintilor nu se poate, esti inca minora. Succes si numai bine!

| NuConteazaCineSunt a răspuns:

Eu zic ca poti incerca! daca ai ocazia! nu spune nu unei ocazii speciale, mai ales celei care iti place tiewinking daca vrei mai multe sfaturi contacteaza-ma la id biancutza_patit-ofeo

| Laura a răspuns:

Decât să îti pese de asemenea lucruri, mai bine du-te și fă-ti tema la engleză.

| yumeee a răspuns:

Ooo, da-mi place, nu te mulţumeşti cu "model", tu vrei să fi "super model" smug.
Nu te dă narcisismul afară din casă?

| pwp a răspuns:

Ai dimensiuni bune. dar stiu niste fete, care au iesit de acolo fara caracter.devii superficiala, plus ca se castiga foarte prost!
pa-pa!love struck

| missReckless a răspuns:

You wanna be a model.
I wanna be a billionaire.
Nu-i frumos?

| andreeada a răspuns:

Du-te si fa tema la romana, se vede de la 1 m ca nu ai mai dat cu nasul prin carte! Si apropo super model?