| Amelia87 a întrebat:

Optati pentru incaltaminte cu tocuri sau fara? De ce?

Răspuns Câştigător
| Dara a răspuns:

Pana sa am fetita eram aproape tot timpul pe tocuri - mai inalte sau mai joase, in functie de locul in care ma aflam - pentru ca imi placea cum arat (si acum imi place, dar nu-mi permit sa alerg dupa prichindica mea de 3 ani, fiind incaltata cu ceva cu toc). Dupa ce am nascut si am inceput sa ies zilnic la plimbari lungi si prin parcuri cu cea mica, am inceput sa caut doar incaltaminte fara toc, pentru confortul picioarelor.

27 răspunsuri:
| Crs a răspuns:

Pentru o tinuta mai eleganta ( de exemplu in club ) optez pentru incaltaminte cu toc mai inalt, iar la scoala sau la o plimbare sau in alte activitatihee hee optez pentru incaltamintea fara toc : adidasi, balerini, cizmulite fara toc, botine, etc. Dar cateodata, imi pun tocuri si la scoala, dar incaltaminte cu tocul nu foarte inalt tongue sa fie ceva mai comod la mers.

| MissD a răspuns:

Eu nu port niciodata tocuri. si am zis ca nu am sa port niciodata. Am deja 1. 75 daca as mai purta si tocuri...

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Ma incalt in functie de conjuctura respectiva, cu toc sau fara.

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Fara tocuri. Ar trebui cu? straight face

| EUSIATIT a răspuns:

Depinde de ocazii daca mergi la o petrecere o nunta si trebuie sa fii eleganta ok cu toc daca nu atunci ceva lejer. dar daca ai o virsta mai .inaintata si la pe[etrecere merg incaltari cu toc dar mai joase nu?/ ok

| Orannginna a răspuns:

Amandoua. Incaltamintea de zi cu zi fara toc, pentru comfort. La ocazii sau in combinatie cu ceva elegant categoric tocuri. happy

| marsy a răspuns:

Mai des fara tocuri. deoarece. e mai usor de mers. nu sunt prea josuta. si nu te dor picioarele...

| inna a răspuns:

Fara tocurihee hee

| albastrel a răspuns:

Fata tocuri! adevarul este ca nu ma pot obisnui cu ele sad. abia stau la o nunta incaltata cu tocuri. a si mai este faza ca prietenul meu este cu 2 cm mai inalt ca mine si trebuie sa ma mare grija cu ce ma incalz ca detest ca o fata sa fie mai inalta ca prietenul ei... Iri si Moni laughing

| albastrel a răspuns:

Fara* big grin

| oz a răspuns:

Fara tocuri...de ce? pentru ca sunt baiat...happy

| alexandra_3253 a răspuns:

Fara tocuri pentru ca tocuri iti strik circulatia in corp sh poate iti strik sh mersultongue

| foxeye a răspuns:

Depinde cu ce ma imbrac. la scoala de obicei ma imbrac mai sport si imi pun adidasi, dar cand trebuie neaparat sa imbracam uniforma imi pun pantofi cu toc pentru ca avem pantaloni de stofa. mai port tocuri cand mai ies prin oras, dar nu tot timpul

| viki a răspuns:

Eu prefer fara tocuri.happy

| SexyBarbieDoll a răspuns:

Eu port doar tocuri deoarece mi se par foarte femine

| thehope a răspuns:

Atata timp cat incaltamintea e lejera si ma simt bine pot purta si tocuri...insa daca vine vorba de stat un numar de ore ceva mai mare pe tocuri, optez pentru unul micut pentru ca de o anumita eleganta tocul unei femei, oricat ar fi el de micut.

| anissa a răspuns:

Mie imi plac mai mult fara toc, deoarece sunt o persoana foarte activa si am o multime de treburi...in plus nici nu stiu sa merg foarte bine laughing...desi cateodata mai incerc dar... oricum la banchet imi iau orce ar fi:d

| Aurelia a răspuns:

Ambele... dar niciuna neaparat. Incaltamintea cu tocuri imi place numai din motivul ca ma mai inalta, iar cele fara mi se par mai usoare, mai liber de purtat.

| Lumy a răspuns:

Imi place foarte mult incaltamintea cu toc dar mult mai comoda este faratongue

| any_1988 a răspuns:

Mie imi place sa port incaltaminte fara toc, la anumite ocazii port incaltaminte cu toc dar mai micut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fara tocuri, ca deja sunt foarte inalta. Tocuri prefer doar cu o anumita ocazie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fara tocuri deoarece este mult mai confortabil, si doar asta conteaza happy bine, la petrecere ceva important merge un pic de toc dar asa in club sau prin cartier prefer sa ma simt bine si asa sunt cam inalta si chiar nu prea ma prinde happy exista multi pantofi foarte frumosi si fara tocuri sau cu tocuri scurte happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de situatie, daca ma trezesc cu fata la cearsaf sau daca sunt in intarziere, arunc ce prind pe mine si ma incalt cu adidasi. Daca ma trezesc happy, ma imbrac elegant, imi pun incaltaminte cu tocuri, stau 20 de minute in oglinda...La ocazii speciale nu merg fara tocuri, sunt prea pitica si nu-mi permit laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu tocuri pentru ca asa vor baietii ca fetele sa fie sexy cu tocuri, machiate si cu haine elegante de accea!big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar acum am citit un articol in care zicea ca nu este recomandat sa purtam incaltaminte fara nici un pic de toc pentru ca poate cauza anumite probleme ale sanatatii si de asemenea zicea ca este bine sa purtam incaltaminte cu tocuri de 2-3cm.

| Cute Ss a răspuns:

Pentru un eveniment special pro tocuri
Pentru momente in care vreau sa ma simt confortabil(plimbari etc) fara.happy

| RoxyRoxy a răspuns:

Fara tocuri pentru ca este mult mai comod... mie nu imi plac deloc tocurile rolling eyes