Eu folosesc dove, pentru mine este fooarte bun! am avut si eu aceeasi problema cu spalatul pe maini, si mi-a recomandat o prietena sapun dove, si l-am luat si... a functionat. iti curata pielea, dar n-o usuca. si nici nu este scump
Sapun pentru copii, dupa ce te speli te dai pe maini cu crema de galbenele sau nivea. sanatate multa...
Incearca sapun cu aloe vera iar de fiecare data dupa ce te speli pe maini da-te cu crema.Si eu am aceeasi problema..si dupa ce ma dau cu crema imi trece.
In afara de sfaturile de mai jos (Sunt de accord cu ambele), ai putea incerca o crema hidratanta folosita cu regularitate. Insa nu o inlocui cu sapunul (dove sau cu glicerina).
Ar fi indicat sa folosesti in fiecare seara si o crema de maini..Iti recomand firma Nivea..Hidrateaza foarte bine.
Bună.
Folosește săpun lichid sau pentru piele sensibilă cu glicerină, are ph-ul neutru. Evită contactul cu detergenții de rufe, tix, clor și alți derivați.
După ce te-ai spălat, cremuiește-te cu o loțiune pe bază de gălbenele.
Săpunurile solide au ph-ul alcalin.
Consultă și un medic dermatolog.
Sănătate.
Pa, pa.
Foloseste produsele din reclame. sunt cele mai bune, pentru a arata la 25 de ani ca la 40.nu naturale.nuuuu.ferestete de apa rece dimineata, care iti improspateaza fata. dai direct cu machiaj si fard ca asa a lasat cel de sus. apa pentru animale, si produsele chimice pentru fetele voastre.sa vii sa-mi vezi sotia de 41 de ani. ca arata ca una de 15. fara produse de mii de lei.3 nasteri si km.de mers pe jos la serviciu.
NadyPorahy întreabă: