Parerea celorlalti nu prea conteaza,mai important este cum te simti tu, nu incerca sa te ingrasi, pentru ca ai o greutate ideala si mai tarziu nu o sa ai probleme cu greutatea.Si tu chiar tii cont de parerea lor, daca iti pun porecle si te barfesc inseamna ca te invidiaza.>
La 1.55 42 de kilograme este cam putin, cam 50 de kg ar trebui sa ai, incearca sa mananci putin mai mult dar totusi sa nu exagerezi
Multumesc tuturor pentru sfaturi am sa iau in seama fiecare sfat... va mutumesc byeeeee :X:X:X:X
Buna! Stai linistita, esti super Ok! Eu am aproape 14, 1.66 si 43 kg. Ai mei m-au dus la niste controale, analize etc si nu am nimic. Si ce daca vrei sa fii model?! Nu e treaba lor. Unii sunt modele de la natura, asa ca bucura-te de silueta!
Uite pai ai kg potrivite pentru varsta ta eu am 14 ani si am 50 de kg si st potrivita imi spun colegii cel mai bine pentru tine ar fi sa nu-i mai bagi in seama sau sa gasesti si uh cateva porecle pentru eiasa o sa realizeze cum te-ai simtit uh si atunci o sa regrete mie imi spuneau varza dar eu nu i-am bagat in seama desigur si acum ma lasa in pace deci poate o sa iti mearga bine si tie asa... sper ca te-am ajutat funda? te rog
1.pai nu mai vei avea incredere in acea colega 2. daca crezi ca tu esti slaba mai ingrasate sau daca crezi ca esti grasa tine dieta 3.nu lemai permite colegilor tai sa te faca in toate felurile 4.incearca sa iti schimbi felul de a vorbi incearca sa vb ca o regina dar nu chiar asa 5. dupa ce vii se la scoala si dupa ce mai fc pe acasa incearca sa pui si tu niste carti pe cap si sa mergi cu pantofi cu toc dar si cu cartile pe cap 6.iti mai schimbi din haine 7.iti mai schimbi din pantofi 8.in fiecare zi sa iti schimbi coafura adica azi mergi prinsa in coada maine te impletesti adica sa fc legatura intre ele 9.iti schimbi mersul adica sa misti din coapse 10.mai lasa putin timp liber sa inveti si sa te relaxezi si sa mai intri pe mess sau pe TPU
Mira1738 întreabă: