| LlLoOoVvVeEe_9087 a întrebat:

Paltoanele acelea dragute genu asta o sa se mai poarte si la primavara? http://trendzone.ro/palton-i178866 funda

Răspuns Câştigător
| Candy a răspuns:

Ei da nu conteaza daca o sa se mai poarte sau nu trebuie sa iti placa tie ce poti si sa te dai mare cu ele. Probabil daca o sa fie frig primavara se vor purta dar eu cred ca da ca si la mine la scoala multi copii vin cu paltoane la fel doar ca diferite culori.Dar nu conteaza daca tie iti place si altuia nu.Nu e problema lui trebuie sa iti placa tie si doar tie nu ce e in exterior conteaza si ce ai tu in interior conteaza.Iti dau un sfat nu asculta de alti daca tie iti place daca o sa faci asta in prezent o sa iti strice viitorul adica daca tu te imbraci cum zice cineva dupa strada : iaute-o pasta ce poarta asa o sa iti faca si cand vei purta ceva extraordinar si o sa iti spuna la fel pentru sunt gelozi deci nu baga lumea in seama imbraca tot ce vrei si vei arata minunat doar ce e in interior conteaza.

7 răspunsuri:
| Carlamonicaanghele a răspuns:

Da bineinteleswinking

| Patricia a răspuns:

Daca nu o sa mori de cald si o sa transpiri o sa fie OKwinking

| adriangabor92 a răspuns:

Da

| OanaVlad a răspuns:

Pai... dupa parerea mea imbracate dupa stilul tau! cui i pasa cum arati daca tie iti place? Daca te simti comod cu ce te imbraci si iti place poarta acea haina big grin

| BabyBlue_1099 a răspuns:

Probabil ca da:d
Am si eu 3 genul asta:d
Sunt adorabileee:d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cate stiu se mai poarta! Funda?

| Ionutz13 a răspuns:

Depinde cat de frig va fi la vara happy