anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pana la urma de ce trebuie sa arati bine? Pentru ce.pentru cine?!

Răspuns Câştigător
| marga09 a răspuns:

Trebuie sa arati bine pentru ca esti fata si o fata trebuie sa fie mereu ingrijita, trebuie sa arati bine pentru tine in primul rand, sa te simti tu bine apoi pentru oamenii din jurul tau care cu siguranta te vor aprecia si mai mult.

44 răspunsuri:
| MissD a răspuns:

Niciodata cand mi-am cumparat o haina sau cand m-am machiat nu a vrut sa arat bine pentru cineva. Vreau ca eu sa ma plac. Pentru ca fi sigura un baiat nu observa nici daca iti pui niste chiloti in cap d'apai un pulover nou. eu personal cand am o haina noua si ma aranjez ma simt mult mai bine decat de obicei.big grin

| Bacemi a răspuns:

Trebuie sa arati bine pentru tine in primul rand. Pentru ca daca arati bine ai mai multa incredere in tine. Trebuie sa arati bine si pentru ceilalti. Desi multi pun accent pe suflet cand cauta sufletul pereche totusi conteaza si aspectul. Putini fac vreun compromis cand e vorba de iubire.

lolita
| lolita a răspuns:

Eu ma aranjez pentru mine, ma simt mai sigura si mai increzatoare.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Pentru tine.

| hamsterx a răspuns:

Pentru nimeni. pentru tine. daca tu esti multumita de tine e totul super!

cami
| cami a răspuns:

Pentru tine, pentru sanatatea ta.

| DiannaDi a răspuns:

Pentru tine, parerea mea. nu neparat trebuie sa arati bine, ci.
cel mai important este Sa Te Simti TU bine in pielea TA!
:*
succes

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Bineinteles ca pentru tine. ci si pentru partenerul tau

| scumpik a răspuns:

Mai mult ca sigur ne aranjem pentru noi pentru ca atunci cand iti cumperi un lucru si ti se pare oribil sau nu-ti place dar il porti vei avea impresia ca cei din jur rad de tine si atunci te simti foarte prost. pe cand atunci cand te simti tu frumoasa vei fi pentru ca acea siguranta pe care o ai te va face sa te fi cea mai frumoasa. cand iti cumperi ceva cine il va purta? :TU. NU CEI DIN JUR DECI PENTRU TINE TREBUIE SA ARATI BINE PENTRU CA ATUNCI VEI FI PLACUTA SI DE CEI DIN JUR

| Gabry a răspuns:

Parerea mea esta ca, trebuie sa arati bine pentru... tinehappy
Asa vei avea mai multa incredere in tine ca, oamenii din jur nu au de ce sa comenteze de infatisarea ta!
Cu toate astea, daca esti frumos pe interior vei straluci si pe exterior datorita a ceea ce porti in suflet!

| albastrel a răspuns:

Eu intotdeauna vreau sa arat bine pentru. mine! Intr-un timp imi placea la nebunie sa merg pe strada si sa vad baietii intorcand capul dupa mine, dar de aproape 3 ani am observat ca nu imi mai place chestia asta. poate si ca mai mereu sunt cu ''remorca'' dupa minehee hee)

| Victoria a răspuns:

Pentru tine insuti. Ca sa te simti bine in pielea ta. Daca tu nu esti multumit de aspectul tau, nu poti astepta ca ceilalti sa te placa.

| Fuckin-Battlefield a răspuns:

Pentru tine. oricum trebuie sa te SIMTI bine. ca asa ARATI bine, so.

| broscutsaaa a răspuns:

1. Pentru tine. O persoana se simte mai bine daca e ingrijita, se simte frumoasa, se simte privita.
2. Pentru altii smug. Ma refer la faptul ca, unele persoana apreciaza foarte mult persoanele ingrijite. happy
3. Pentru nimeni. Adica, pe bune, tie ti-ar convenii sa arati ca ultimu` om de pe pamant? Te ingrijesti pentru ca trebuie! big grin
Chiar daca nu om nu se ingrijeste in exces [ si ma refer la coafarea parului zilnic, sau la machiaj ]... faptul ca se aranjeaza conteaza foarte mult. happy
:*

| BabyPink a răspuns:

Pentru tine!

| den a răspuns:

Eu vreau sa arat bine pentru mine, sa ma simt eu bine.

| DeMentaa a răspuns:

Pentru barbati

| Dede_1899 a răspuns:

Pentru ca tu sa te simti bine.Sa te simti in pielea ta nu sa te urasti. Ca mine de altfel...laughing

| Maria_3931 a răspuns:

Pentru tine

| unu a răspuns:

Pentru sexul opus (homosexualii sa ma ierte). Asa suntem "programati" (perpetuarea speciei), asa facem (we can't help it).

| selef a răspuns:

Pentru oglinda sa nu crape.

| Alex_7297 a răspuns:

Pentru noi...

| sweety_2724 a răspuns:

Ca sa te simti tu bine.

| Babushka a răspuns:

Pentru tine insusi! Apoi pentru alti

| Babushka a răspuns:

Pentru tine insusi! Apoi pentru alti

| perceive a răspuns:

Pentru tine. daca arat bine, ma simt bine, cel putin eu!

| khiflutza a răspuns:

Daca esti tu in poza, arati ff bine! intrebarea ta nu isi mai are sensul. Te-ai straduit mult sa te aranjezi asa sau a venit de la sine, e ceva obisnuit sau ocazional? Probabil ai suferit vreo deceptie recenta, daca ai inceput sa iti pui intrebari existentiale: pentru ce, pentru cine?!? big grin :*
Raspunsul la intrebarea ta ar fi: pentru tine! Tu trebuie sa fi fericita in pielea ta, multumita de tine si de felul cum arati! Ceilalti? La padure cu ei laughing

Răspuns utilizator avertizat
| oranya a răspuns:

Ideea este ca trebuie sa te simti bine in pielea ta. Tie trebuie in primul rand sa-ti placa cum arati.

Întrebări similare