anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pana la urma de ce trebuie sa arati bine? Pentru ce.pentru cine?!

Răspuns Câştigător
| marga09 a răspuns:

Trebuie sa arati bine pentru ca esti fata si o fata trebuie sa fie mereu ingrijita, trebuie sa arati bine pentru tine in primul rand, sa te simti tu bine apoi pentru oamenii din jurul tau care cu siguranta te vor aprecia si mai mult.

44 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru tine! Pentru ca te respecti si ii respecti si pe cei din jurul tau!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru tine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Trebuie să arăți bine și să te îngrijești în primul rând pentru tine, așa îți arăți că te respecți și implicit cei din jur te vor admira și respecta ca om.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai unii o fac doar ca sa puna cineva ochii si pe ele/ei in loc sa o faca pentru a se simti ei bine. Inteleg ca te duci la un interviu si vrei sa arati bine dar nu cum fac majoritatea doar de dragul de a se uita cineva si la ei laughing...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru tine, sa te simti bine in pielea ta! Cand te simti TU bine, inseamna ca arati bine!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru tine :]
ca sa te simtit tu bine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru tine ;cum poti sa ai o gacica daca esti ca ghionoiu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru tine; cum poti sa ai o gacica daca esti ca ghionoiu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La mine unul e o chestie de moral, daca arati bine esti in centrul atentiei, si am ajuns sa cred ca sunt dependent de chestia asta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru sa ma simt eu bine

Răspuns utilizator avertizat
| MiKiDuTzZz a răspuns:

Pai arati bine si t ingrijesti pentru tine deoarece daca tie iti place cum arati t simti binehee hee eu una asa sunt tongue

| irene4ever a răspuns:

Pentru tine. ca sa te simti mai bine in pielea ta.winking

| FaNYsh a răspuns:

Pentru tine si pentru cel care te iubeste!

| makeoutfor1buck a răspuns:

Ce intrebare...laughingpai tu vrei sa fii damn ugly? arati bine ca sa arati bine.sa se uite lumea la tine si sa zica ca arati bine... ce intrebarerolling on the floorsau esti frustrata ca esti urata si nu te place nimeni?laughing

Întrebări similare