anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pana la urma de ce trebuie sa arati bine? Pentru ce.pentru cine?!

Răspuns Câştigător
| marga09 a răspuns:

Trebuie sa arati bine pentru ca esti fata si o fata trebuie sa fie mereu ingrijita, trebuie sa arati bine pentru tine in primul rand, sa te simti tu bine apoi pentru oamenii din jurul tau care cu siguranta te vor aprecia si mai mult.

44 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru tine, sa te simti bine in pielea ta! Cand te simti TU bine, inseamna ca arati bine!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru tine :]
ca sa te simtit tu bine

| hamsterx a răspuns:

Pentru nimeni. pentru tine. daca tu esti multumita de tine e totul super!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru tine; cum poti sa ai o gacica daca esti ca ghionoiu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru tine ;cum poti sa ai o gacica daca esti ca ghionoiu?

| khiflutza a răspuns:

Daca esti tu in poza, arati ff bine! intrebarea ta nu isi mai are sensul. Te-ai straduit mult sa te aranjezi asa sau a venit de la sine, e ceva obisnuit sau ocazional? Probabil ai suferit vreo deceptie recenta, daca ai inceput sa iti pui intrebari existentiale: pentru ce, pentru cine?!? big grin :*
Raspunsul la intrebarea ta ar fi: pentru tine! Tu trebuie sa fi fericita in pielea ta, multumita de tine si de felul cum arati! Ceilalti? La padure cu ei laughing

| Dede_1899 a răspuns:

Pentru ca tu sa te simti bine.Sa te simti in pielea ta nu sa te urasti. Ca mine de altfel...laughing

| albastrel a răspuns:

Eu intotdeauna vreau sa arat bine pentru. mine! Intr-un timp imi placea la nebunie sa merg pe strada si sa vad baietii intorcand capul dupa mine, dar de aproape 3 ani am observat ca nu imi mai place chestia asta. poate si ca mai mereu sunt cu ''remorca'' dupa minehee hee)

| oranya a răspuns:

Ideea este ca trebuie sa te simti bine in pielea ta. Tie trebuie in primul rand sa-ti placa cum arati.

| BabyPink a răspuns:

Pentru tine!

| FaNYsh a răspuns:

Pentru tine si pentru cel care te iubeste!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La mine unul e o chestie de moral, daca arati bine esti in centrul atentiei, si am ajuns sa cred ca sunt dependent de chestia asta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru sa ma simt eu bine

Întrebări similare