Ambii. Cei cu talie inalta ma arata extrem de inalta(interminabila-asa cum imi spune un prieten) si ii port la o tinuta office/eleganta. Cei cu talie joasa imi sunt mai la indemna, sunt comozi, ma simt in largul meu, ii pot purta atat cu toc cat si cu niste conversi/sandale.
Tot ce iti sta bine e la moda pantalonii cu talie inalta avantajeaza o silueta aproape perfecta, iti pune in evidenta talia care trebuie sa fie fara cusur si iti alungeste picioarele.
Blugii cu talie joasa, iarasi pune accentul pe talie, pe picioare, daca nu le ai cum trebuie, nu ti-i recomand.
Am si pantaloni cu talie inalta, si blugi cu talie joasa.blugii sau pantaloni cu talie inalta ii port la ocazii, cand ma duc in parc, la un mc cv, si blugii cu talie joasa ii port pe la scoala
Normal, ce-l mai potrivit model de pantalon care sa arate bine si sa te simti comod in ei sunt cei cu talie medie adica nasturele sa pice putin sub nivelul buricului. Nu ridicati pana la sani si nici la linia chilotului.
Eu una ador blugii si pantalonii cu talie mai inalta dar nu peste buric, ci cu 2 degete sub buric...inafara faptului ca sunt foarte comozi, te fac sa arati putin mai slaba. De mult caut pantaloni cu talie inalta cum ar fi pantalonii raiati, dar am observat ca au fost scosi de pe piata ...sau se gasesc foarte foarte rar.
Anonimata345 întreabă: