Parul ondulat e frumos, dar cel cret e irezistibil...(parerea mea)
Eu nu il am drept drept.Mie imi place asa cum este, adica drept de la radacina si usor ondulat la varfuri.
Fix asa il am si eu. Si il urasc. Vreau sa il am dreptt.
Ondulat:X cand vezi o fata cu par ondulat te gandesti ca este foarte cocheta foarte aranjata si in plus se poarta buclele:X mai ales cele lejere
Ondulat,insa e bine sa mai diversifici deci din cand in cand merge si drept.insa ondulat e mai feminin.
Si mie mi se pare dar eu am parul drept si de la un timp am inceput sa vad avantajele parului drept
Depinde și de lungimea părului și de cum îți stă mai bine. Chiar, părul ondulat e super drăguț, și chiar pe ăsta l.aș alege!
Par drept! Eu am parul ondulat/cret( conteaza cum a dormit ) si mi-l indrept aproape de fiecare data cand ies din casa.
Parul ondulat e superb.De cand incerc sa mi-l fac si tot nu sta, deci trebuie sa ma multumesc cu el drept((
Depinde de cum arata persoana respectiva. Fiecarei persoane i se potriveste o anumita coafura. De acord cu tine, parul ondulat e mai deosebit, dar daca o persoana are par ondulat si i se potriveste mai bine parul drept, nu mai arata asa de bine.
Alex10092003 întreabă: