Ondulat,daca ai fata mai lunga nu o sa-ti stea bine cu par drept, fara volum. incearca sa-l si indrepti sa-l si ondulezi si uita-te in oglinda, iti vei da seama cum iti va sta mai bine .
Buna,eu cred ca merg ambele,dar mai bine parul cret:X, si consider ca parul cret merge cam la orice gen d fata, si mi se pare ca te arata naturala.
Buna!:*.Ambele merg bine.Si eu am fata ovala si imi fac parul depinde cum am eu chef.Si cu ambele imi sta bine.Pa-pa:*
Cum vrei tu, pentru ca o fata ovala isi permite orice fel de coafura si frizura Asa ca azi poti sa-l indrepti, maine sa-l ondulezi si vezi cum iti place. Si depinde de parul tau natural, pentru ca daca e ondulat n-are rost sa te chinui zilnic cu placa
Daca ai fata ovala, iti sta bine cu parul ondulat-cret. Chiar daca e la moda parul drept, acesta se poarta daca ai fata rotunda.
As alege par cret desi parul drept iti da oportunitatea sa il asezi cum vrei tu fara probleme...
Pai daca are breton i-ar sta mai bine cu el drept, iar daca nu are, i-ar sta mai bine cu el cret
Avand in vedere ca fata este ovala atunci parul ar trebui drept pentru ca daca l-ar avea cret ar parea fata prea rotunda:*
Poi.eu zic ca drept.parul drept merge cel mai bine.si se potriveste tuturor.
creatza96 întreabă: