| RuffledOwl a întrebat:

Par drept sau par creț? Care credeți ca ii sta mai bine unei fete cu fata ovala?

Răspuns Câştigător
| BubleeessxD a răspuns:

Ondulat,daca ai fata mai lunga nu o sa-ti stea bine cu par drept, fara volum. incearca sa-l si indrepti sa-l si ondulezi si uita-te in oglinda, iti vei da seama cum iti va sta mai bine tongue.

16 răspunsuri:
| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Buna,eu cred ca merg ambele,dar mai bine parul cret:X, si consider ca parul cret merge cam la orice gen d fata, si mi se pare ca te arata naturala.

| Adișa_9127 a răspuns:

Buna!:*.Ambele merg binehappy.Si eu am fata ovala si imi fac parul depinde cum am eu chefwinking.Si cu ambele imi sta bine.Pa-pa:*

| deea07 a răspuns:

Cum vrei tu, pentru ca o fata ovala isi permite orice fel de coafura si frizurabig grin Asa ca azi poti sa-l indrepti, maine sa-l ondulezi si vezi cum iti place. Si depinde de parul tau natural, pentru ca daca e ondulat n-are rost sa te chinui zilnic cu placawinking

| Roxett a răspuns:

Daca ai fata ovala, iti sta bine cu parul ondulat-cret. Chiar daca e la moda parul drept, acesta se poarta daca ai fata rotunda.

| Gabica a răspuns:

As alege par cret desi parul drept iti da oportunitatea sa il asezi cum vrei tu fara probleme...

| FrAnCeLiNa a răspuns:

Drept zic eu

| darielle a răspuns:

Drept...asa se poarta si e la moda...

| Xperson a răspuns:

Ondulat happy

| DoarImpreuna a răspuns:

Pune poza aici si incearca sa vezi http://salon-virtual.stilfeminin.ro/

| PuFaRiNaDoLshe a răspuns:

Cret

| Bubbleee a răspuns:

Iti spun eu ca unei fete cu fata ovala= parul cret :*

Funda?sad

| roberta98cool a răspuns:

Pai daca are breton i-ar sta mai bine cu el drept, iar daca nu are, i-ar sta mai bine cu el cret

| mihaela_2142 a răspuns:

Avand in vedere ca fata este ovala atunci parul ar trebui drept pentru ca daca l-ar avea cret ar parea fata prea rotunda:*

| BiAnK_9624 a răspuns:

Poi.eu zic ca drept.parul drept merge cel mai bine.si se potriveste tuturor.winking

| Mymy_4947 a răspuns:

Par cretbig grin...si da poate ii sta depinde cum aratatongue

| Mymy_4947 a răspuns:

Cretbig grin