NU! Dimpotriva, cred ca vei fi foarte sexi! Personal ador ca pielea sa fie fina, bronzata si foarte bine epilata, asa.. ca sa alunece usor mana pe ea...
Fii serios, s-a dus vremea marilor musculosi si parosi... vrem ca barbatii sa aiba pielea fina!
Normal ca nu! Baietzii epilatzi sunt mai draguti decat ceilaltzi.Asha pielea se bronzeaza mai frumos si aratzi...cum e scris mai sun; sexy :*
Nu
Cunosc cativa baieti care se epileaza pe picioare
Si sincer, mi se pare mai bine decat sa ai par pe picioare [chiar daca esti baiat]
Deci stai calm :*
Cam da adica numai baieti gay se epileaza pe picioare... faza asta cu epilatu e specific feminina si e cam ciudat sa vezi si baieti epilati(eu am mai vazit si sincer nu am nimic inpotrivafa cum cresi tu)
Nu...asta este numai o mentalitate a altora.nu.fotbalistii sau modele masculine se rad pe picioare.ci aia par gay. pur si simplu e ceva care tine de tine.nu este faza ca esti gay.
Eu zic ca nu Mai bine fara decat cu o padure tropicala
Mie mi se par mai frumosi baietii fara par pe picioare decat cei cu par
Nu cred. cunosc multi baieti care se epileaza pe picioare. Fiecare face ce simte. este corpul tau. si plus ca se vede si frumos. oricum nu am nimic cu cei care se epileaza sau care nu s eepileaza. La unii se vede super dar la altiiu
Daca te epilezi pe picioare nu inseamna ca esti gay
Mie una chiar imi plac baietii fara par pe picioare ^_^
Sunt foarte multi baieti care se epileaza
Si varamiu se epileaza pe picioare si asta nu inseamna ca e gay din potriva!
Nu, mie chiar imi plac baietii care se epileaza, adica nu ai dc sa iti fie rusine.Succes!
Spineshivers@ Bine zis metro sexual sunt persoanele preocupate de moda
Metrosexualitatea, un termen inventat de jurnalistul britanic Mark Simpson, se referă la o subcultură a bărbaţilor de orice orientare sexuală care au un simţ estetic puternic şi sunt preocupaţi de aparenţa lor, mai ales în domeniul modei.
Nu are nici o legatura cu Homosexualitatea Bisexualitatea si assexualitatea.
Spineshivers@ Bine zis metro sexual sunt persoanele preocupate de moda
Metrosexualitatea, un termen inventat de jurnalistul britanic Mark Simpson, se referă la o subcultură a bărbaţilor de orice orientare sexuală care au un simţ estetic puternic şi sunt preocupaţi de aparenţa lor, mai ales în domeniul modei.
Nu are nici o legatura cu Homosexualitatea Bisexualitatea si assexualitatea.
Depinde, unii te vor privii ciudat dar altora nu li se va părea nimic ciudat.Im portant e să faci ce vrei tu, adică nu te gandi la ce spune lumea.
Nu pari gay daca te epilezi pe picioare! Cunosc o multime de baieti care s-au epilat pe picioare si nu spune nimeni nimic!
Depinde si de felu cum arati ,adica ce picioare ai .Nu la toti baietii le sta bine epilatii.Si inca ceva ala e barbat adevarat care are par pe picioare
TheLocaKid întreabă: