| Markus_9051 a întrebat:

Par Justin Bieber. As vrea sa-mi fac un stil par ca alui justin bieber sunt curios cum miar sta si as vrea sa stiu cateva raspunsuri de parul lui cum e Des rar cu ce s-a dat pe cap cum s-a tuns ca sa creasca asa exemplu cum e ca in video asta http://www.youtube.com/watch?v=SOI4OF7iIr4 si daca mie miar sta bine poze cu mine.
aici una : http://photos4.hi5.com/0123/222/319/CLM7Uq222319-02.jpg

Răspuns Câştigător
| คиค a răspuns:

Ca sa stea gen JB ar cam trebui sa faci si tu asa:

http://www.youtube.com/watch?v=S-1WCOhK5LM
:))

tunsoarea e super si cu siguranta vei da multefete pe spate.

In ceea ce priveste parul trebuie taiat in genu:

Partea perciunilor.Ridici suvitele si tai.Stai linistit ca nu va arata drept ca la papusi ci odata cu 'coborarea firele de par sunt oarecum in scari si egale.

La fel faci cu tot parul, perciunile sa fie mai lungi.

Parul fiind uscat, il zburlesti putin cu foehnul(feonul), apoi netezesti cu un pieptan rar bretonul.Va arata
Cel rar aranjeaza mai 'usor 'sa zicem asa.Nu ti-l aranjeaza la maxim(el il are aranjat usor). Dar treaba cu pieptenele e suplimentar, trebuie facuta acasa.Il poti aranja si cu mana usor. Dar sa fie ingrijit ca a lui Justin si e ok :X

Succes.

fundita.../?

18 răspunsuri:
| Messyhair a răspuns:

Deci, parul lui din cate am vazut eu, este des.
Da cred ca ti-ar sta bine.
Si exact cum zice si roxy, el iese de la dus il usuca cu feonu si se aseaza singur.Acum depinde de parul tau.
Si in poza vad ca ai parul destul de lung pentru tunsoarea asta.Mai trebuie putin lasat s acreasca in parti.
Si atentie nu-l lasa prea lung.Deja nu ar mai fi o tunsoare Justin Bieber.

O mica intrebare, asa ca de incheiere : Toti baietii il urasc pe Justin(ca deh, toate fetele il plac)si toti il fac gay, fetita, etc.Sunt curioasa, tu de ce vrei sa ai tunsoarea ca a lui? Crezi ca o sa ai mai mult succes la fete?
Nu prea cred, nu tine totul de fizic, ci si de atitudine.

Sper ca te-am ajutat!

| xpbauuxx a răspuns (pentru Messyhair):

Si eu sunt baiat. Si nu inteleg faza asta. Dc dracu zic toti ca e gay ( in primul rand ca e cu selena ) si dc il fac toti poponar, fetita, zic ca el canta nasol si ca e praf. Frate, daca nu va place de el nu asculati. El nu va facut nimic asa ca ia shh.

| Derye a răspuns:

El foloseste ceara de par si il piaptana excesiv. E urata tunsoarea, ceva gen: emo ti'ar sta mai bine. Parerea mea!

| Derye a răspuns:

Hmmm, ba da, il lasi pentru fete. NIMENI de pe pamantul asta nu se face frumos/frumoasa pentru sine. Nu a zis nimeni ca e ceva rau in asta. In fond, tu nu ii iei locul lui Justin Bieber, doar ii adopti stilul. E foarte bine.
Totusi ceva original nu ar strica. =]

| Roxii a răspuns:

Eu cred ca ti-ar sta bine. si am vazut intr-un interviu pe youtube ca a zis ca el iasa de la dus il usuka cu feonu si se aseaza singur!

| smooky a răspuns:

S-au inventat si semnele de punctuatie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru mine justin bieber nu este un gay pentru ca nu seamana

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Markus fi atent aici lasa parul sa creasca cum vrea. Dupa ce iti sunt perciuni peste urechi si bretonul sa iti fie in oB daca iti plk.Eu personal am parul ca el dar l-am lasat pentru aspect dar daca cineva va zice ca pentru fete eu voi spune da dar am o personalitate destul de intelegatoare, calma, si nu ma supar din orice in plus am simtul umorului

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate daca il usuka cu feonu si il mai face si cu placa in 1 an o sa mai aiba 2 fire de par in cap (NewMechaa2001)

| NewMechaa2001 a răspuns:

L-am lasat sa creasca . dupa care te mai duci din nou sati faca perciunii si bretonul si la spate daca vrei . speli si il tragi cu placa dupa ce dai cu uscatoru

| AnonimaNo.1 a răspuns:

@ Smooky are dreptate. :d

| BoysKiller a răspuns:

Ba,eu sti ce nu inteleg? de ce aveti ciuda pe el? ca nu e gay da asa il faceti voi ca
aveti ciuda ca e frumos si are succes
stiu, Da Orice cine ia vazut concertu nu il mai face gay, asa ca lasati-o balta ca daca i ziceti asa nu rezolva cu nimic

| cristiiistar a răspuns:

Anonim, pentru ca iti usuci parul cu feon nu inseamna ca-ti pica parul, doar cu placa daca iti faci, dar si cu ala foarte slab, daca sti sa te faci cu placa nu iti cadewinking

| Markus_9051 explică:

Poi nu mi-l las pentru fete sau altceva pentru ca-mi place stilul ala cum e sa vad daca sta bine si mie daca nu il schimb imi caut un stil de frizura ceva par mai mediu. Si nu las pentru fete.

| Markus_9051 explică:

Aici in poza asta mai trebuie la urechii sa creasca nu http://photos2.hi5.com/0123/794/221/CEoc0G794221-02.jpg

| littleshan a răspuns (pentru Markus_9051):

Da si eu vreau par precum JB dar mai trebuie sa-ti creasca pana peste urechii si perciunile sa iti ajunga in drept cu ochii si inca ceva nu cam iti aranjezi bine parul prima trebuie sa faci un dus dupa te usti si dupa te intinzi cu placa.happy

| littleshan a răspuns (pentru Markus_9051):

Ar mai trebui sa creasca pana peste urechii s-a cam pana in dret cu ochii

| RayWilliamJohnson a răspuns:

ﻉ√٥ﺎ is in the air nu meriti fundita asta zicea in alt topic bombe x(
Vsm Nu ii da fundita