Scurt( tuns bob), mi se pare mult mai misto, pitipoancele au parul lung si toate femeile cu creier au parul tuns scurt( nu stiu daca ati observat).
Eu am părul scurt și-mi place așa, deși este enervant că unii oameni sunt așa de limitați mintal încât nu concep că pot să existe și fete cu părul scurt și primesc mereu întrebări gen:
-Ești fată sua băiat
și mereu trebuie să răspund:
-Hermafrodit...
Scurt se poarta anul acesta tuns bob/cleopatra dar si ce tip Lucas Till sau JB
@Peyton pardon? Si eu am parul lung, mai toate fetele au parul lung deci...vezi cum vorbesti
Lung ca sa iti raspund la intrebare
Exact, aproape toti au parul lung insa mai rar intalnesti persoane cu parul scurt si cand intalnesti aceia sunt niste oameni trecuti prin scoala. Si trebuie sa recunosti ca nu ai vazut vreo pitipoanca cu parul scurt...
Bai Peyton.Masoara-ti cuvintele. Pitipoancele alea care le vezi tu pe centura au parul numai din extensi nu o sa vezi una naturala.Parul lung e feminin.Bob nu e deloc feminin si apropo o singura fata din cls noastra are parul scurt bob si i-a iesit media 5, 07 deci...se vede scoala
@Peyton,eu nu stiu cata scoala ai TU, dar, nu poti judeca inteligenta unui om dupa lungimea parului.La mine in clasa toate fetele cu parul scurt sunt ultimele din clasa la invatatura.Si da,e adevarat ca pitipoancele nu prea au parul scurt,dar asta nu pentru ca cei cu parul lung sunt prosti,ci pentru ca parul lung e mai feminin si arata mai bine ca parul scurt.
Si ca sa raspund la intrebare, normal, par lung
Da mai feminin si foarte comun, prea comun. Parul bob e foarte feminin si rar. Nu am zis ca toate care aveti parul lung sunteti pitipoance, dar daca tu te simti...
Si hai sa nu ne legam de cata scoala am eu pentru ca nu vreau sa te fac sa te simti prost.
Nu prea stiu
Parul lung e frumos
Parul scurt e mai usor de intretinut si se poate coafa mai usor, si tine mai mult
Grea decizie
Par lung, desigur. Mereu va fi la moda si iti poti face tot felul de coafuri pe parul lung. Deci votez pentru parul lung :*.
Parul lung il poti aseza in mai multe moduri:ondulat,drept, cret si asa mai departe si e mai sexy, dar e mai greu de intretinut.Pana la urma ce nu face o femeie sa fie frumoasa? Votez pentru cel lung
Otilikaa întreabă:
DaciaRomania întreabă: