| AlExAlExAnDrU a întrebat:

Paracetamo-lul ajuta la cosuri vreau sa scap de cosuri spuneti-mi diferite retete,

Răspuns Câştigător
| Elena898989 a răspuns:

Poate ai vrut sa scrii despre aspirina, nu paracetamol. Acidul acetilsalicilic ajuta la diminuarea inflamatiilor. Poti sa pisezi doua aspirine si sa le amesteci cu miere, si aplici pe fata. Lasi sa actioneze si clatesti.

5 răspunsuri:
| FreeLife a răspuns:

Cine te-o mintit? ...nu ajuta la cosuri laughing

| cristinicamititica a răspuns:

Nu cred sa ajute. cumpara-ti un sapun cu sulf de la magazinele naturiste. e ieftin si eficient. te sapunesti pe fata, dupa care te speli. nu miroase grozav dar e bun!
sper ca te-am ajutat!

| Jackson_Andreas_1997 a răspuns:

Salut Alexandru! Am avut aceeasi problema ca tine acum cateva luni.M-am dus la dermatolog si mea dat un unguent care se numeste zinerid(ZINERIDUL USUCA COSURILE).
Daca vrei ceva mai ieftin decat zineridul poti cumpara Tetraciclina.Am incercat ambele unguenta, si ambele fac minuni!

| danimotenel a răspuns:

Nu. insa poti incerca cu alcool etilic (spirt) si exista si creme speciale, nu poti trata cosurile cu medicamente.

| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Nup.Intr-adevar ai auzit tu ceva legat de pastile, dar nu Paracetamol. Stiam ca trebuie sa pisezi o aspirina si adaugi cateva picaturi de lamaie si dupa aplici pe fata.Nu stiu cat de eficienta e...
Totusi incearca lotiuni pentru acnee, ca de exemplu :
ERITROACNOL, Zynerit, Sapun cu sulf. Zinerytul costa intr-adevar mai mult dar merita.big grin