Bună.
La cât mori de râs, ce aș putea să mai zic?
NU se pune spirt pe zonă infectată!
Trebuia să pui Betadină!
Pa, pa.
Pana la urma cosul e o infectie bacteriana, iar spirtul omoara bacteriile deci da ai facut bine. SI eu mai am cate un cos rosu din an in paste, pun spirt si in 2 zile trece, insa nu e ok ca l-ai spart.
Nu e chiar bine, spirtul contine alcool, alcool-ul accelereaza iesirea sebum-ului din piele, de la acel sebum iti apar cosuri!
Ca ti-ai spart cosul nu e bine.
Dar ca ai dat cu spirt dupa, e bine, asa ai oprit raspandirea infectiei.
Da e bine sa le spargi pentru ca altfel se trag ele dar se intaresc, si ramane pielea aia tare, si o zona usor mai decolorata ca in rest, si se vede.Ca ai pus spirt nu e rau ca deinfecteaza doar ca spirtu e foarte sec, si irita un pic pielea.Eu zic sa te speli cu apa calda, asa 35-40 grade, incet si masand usor pielea sa se deschida porii, te speli cu sapun si iar te limpezesti cu apa la fel de calda, dupa te stergi sau tamponezi (daca ii dur prosopu) si gata. Faci asa 1 data 2 ori pe zi si ajunge, nu trebuie creme speciale si tot felul de prostii.Crede-ma,eu am avut destule, si as am scapat lejer si relativ repede de ele...
Sper ca te-am ajutat
Ceao :*
Ma oamenilor,; o ma uimiti :o
Spirtul este foarte bun, nu are nimic draguta daca ti-ai dat ♥ cica,, contine alcool, alcool-ul accelereaza iesirea sebum-ului din piele, de la acel sebum iti apar cosuri! `` Daca nu era bun de ce il mai foloseam ca dezinfectant?;-? Infinee;-j
Stai linistita nu are nimic
Te pupacesc, si nu te mai lua dupa oricine ♥ Muah :* ♥
Nu e chiar ok.Recomand o masca faciala se aplica odata pe zi (seara de preferat inainte de culcare cu o jumatate de ora). Poti cauta pe net este o crema din Ungaria ce se aplica pe fata curata (Olive professional se numeste).Si cam asta trebuie sa faci:te speli de cel putin 2 ori pe fata foar cu apa, aplici crema pe toata fata cu vata sau cu ce vrei tu doar sa nu folosesti mana libera, si dupa aia dupa aplicare se va intarii masca si o sa piste putin dar nu mai mult de jumate de minut, o lasi 15 minute si dupa aia mergi si te speli pe fata(aici cu mana libera). Sper ca te-am ajutat. Good Luck