anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Parfumul are varsta? Poti sa zici despre un parfum ca "e de femei in varsta"?

Răspuns Câştigător
| sopranaCadaverica a răspuns:

Da, de obicei notele lemnoase dintr-un parfum au intrat in constiinta colectiva a ''parfumatilor'' ca ar avea un iz de ''cucoana'', ceva pretentios si greoi ca miros. Si eu sunt de aceeasi parere; cu cat notele sunt mai proaspete, non-sintetice, originale, florale, dulci, cremoase etc., cu atat parfumul pare mai tanar si ii atribui instinctiv purtatorul cu cineva nu prea inaintat in varsta.
Iar mirosurile greoaie, sobre tamaioase, prea tari, care sufoca se spune ca ar fi potrivite pentru persoanele mai mature.
Dar in definitiv nu atribuirile conteaza, ci ceea ce simti ca ti se potriveste si bineinteles, parfumul trebuie intotdeauna asortat cu imbracamintea si ocazia.

5 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da, miroase a cavou.
Sau a ceapă.
Sau a supă de ceapă care se plictisește acasă și nu are sau nu știe să facă altceva decât să pună întrebări fără valoare pe TPU, doar, doar l-o lua careva în seamă.

| supadeceapa a răspuns (pentru sadrian46):

Alt moș plictisit laughing. Hai că-mi fac curat în feed cu ocazi asta. Sfat: dacă n-ai nimic folositor de zis, fă puf puf ca glade microspray și dispari.

Apropo, cine ești tu să decizi ce întrebări au valoare și ce nu? laughing Uite că pentru mine are, așa că du-te tu la categoria D/S să vorbești cu copilași despre puța lor dacă ăsta e singurul domeniu în care ești competent.

| Catrice a răspuns:

Dacă e parfum de secol XIX, atunci da rolling on the floor
Nu toată lumea apreciază aceleași arome de parfum. 10 oameni pot aprecia parfumul X, pe când alți 100 îl detesta din varii motive.

| QElenaBoghiu a răspuns:

Fiecare persoana are gusturile sale, si fiecare varsta are parfumul ei semnatura. Bineinteles, daca iti place un anume parfum, chiar daca nu e potrivit pentru varsta ta, asta nu inseamna ca trebuie sa nu il mai porti, ci din contra, te incurajez sa te parfumezi cu orice aroma care te face sa te simti bine in pielea ta.

| CarcotasulVesel a răspuns:

Da, sigur ca are
nu e vorba de varsta parfumului ci de varsta persoanei
daca, cand o persoana e tanara e la moda un anume parfum, ajunge sa il prefere unora mai noi, moment in care acum sunt la moda alte parfumuri, deci faci legatura intre parfum si varsta persoanei

asta nu e un cliseu pe care sa il fi intalnit undeva, ci chiar mi s-a intamplat mie la o femeie in varsta in casa, cand am mirosit un parfum "din alte vremuri"