| ionutiodaupemama a întrebat:

Parfumuri barbati pana in 100 de lei?

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu exista parfumuri pana la 100 de lei!
C evezi tu de pana la 100 lei sunt APA de toaleta sau apa de Colonie, fiindca parfumurile sunt foarte scumpe dela 250-300 lei in sus.
Aceste "ape" de colonie sau de toaleta, sunt ape in care se picura 2-3 picaturi de parfum, de aceea sunt atat de ieftine si ca atare, nu miros mai mult de 2-3 ore

Aceste "Apa de toaleta " si "apa de colonie" se gasesc peste tot, inclusiv la piata, pe tarabe, doar sa mergi acolo si sa mirosi 2-3 testere, ca sa-ti alegi ce aroma iti place tie.

| mihai69 a răspuns:

Parfumul, sau bărbatul să fie 100 de lei?
winking

| dragodana a răspuns:

Salut!
Am înțeles ce vrei sa spui și nu te voi apostrofa ca Violetta.
Avon, Oriflame.Cateodata nici astea.
Police, Mexx.
Intra pe parfimo.ro,setezi filtrele și vezi rezultatele.

| Eireann a răspuns:

Un parfum barbatesc care miroase bine si este accessibil ca pret este Davidoff Cool Water - mie personal imi place chiar mai mult decat altele mult mai scumpe.

| iulianr a răspuns:

Sunt multe, dar la preturi mici nu au persistenta mai mare de obicei. Cred că cel mai bine este sa intri pe site-uri dedicate și să pui filtru sa îți afișeze pe cele până în 100 lei. La acest preț cred că mai ok ar fi câteva de la Lalique și cum a spus și Eireann, Davidoff Cool Water e bun. La preturi foarte ok și cu persistenta foarte buna sunt și parfumurile arăbești. De obicei sunt foarte dulci, dar există și variante mai fresh, care au o persistenta foarte buna.

Întrebări similare