Pai ia-o in ghiozdan ).
Eu odata am fost trimisa acasa sa o iau.ca ne controlase directoarea la usa si chiar nu ma asteptam de chestia asta.
Sau cand ajungi la scoala pune-o pe scaun, in ghiozdan sau in bancaa.
E simplu.
Sau spune-le ca celelalte fete nu mai vin cu uniforma si dc sa fii uh aia mai proasta . La mmine a mers
Spune`le ca nimeni nu mai vine in uniforma.si daca nu te inteleg fa ca ei nu mai insista.si la scoala poti sa pui uniforma in ghiozdan sau in banca
Vorbeste cu doamna ta sa va lase sa va imbracati cum vreti doar in orele de sport si in orele in care ti se murdareste uniforma (ex: la pictura,la lucru manual,etc.). sper ca te-am ajutat, adica sa fac eu, dar sper sa mearga si la tine! Mult noroc!
Dai in judecata, deci daca ai o matusa sau un unchi mai de treaba du-te pe la ei o data si uitati niste haine mai cool la ei, apoi cand e sa te duci la scoala mai intai te duci la el/ea si te schimbi si gaTA
Spunele ca ceilalti copii nu poarta uniforme la scoala si sa fi ca ceilalti.Si ca diriginta ta sau invatatoarea spune sa nu mai veniti in uniforme
Daliuitza inteleg ca nu iti place uniforma. nimanui nu ne-a placut dar parinti tai au dreptate trebuie sa o porti, lasa in timpul liber poti purta ce vrei, si oricum ai grija purtarea uniformei este obligatorie intr-o institutie.Si directorul poate trece in vizita si sanctiona nerespectarea reguli.Nu o porti acum, dar la liceu ce faci? Atunci nu mai raspund parinti ci tu.Iar din nou la licee uniforma este obligatorie.
P.S : Totusi daca insisti. poarta o camasa sau o bluza alba si daca ai sacou sau veste (depinde cum este uniforma) poarta sacoul desfacut.
DaciaRomania întreabă: