Bună! Cum ai spus:Ţi ''se pare''. Asta nu înseamnă că nu ţi-a crescut. 1 centimetru nu se vede; ar trebui să fi crescut măcar 5 centimetri ca să observi că a crescut. Eu m-am tuns în decembrie; şi acum e cu 10 centimetri mai lung ca atunci, dar cu toată sinceritatea îţi spun că nu mi s-a părut mai lung decât până acum 1lună-2luni.(Şi au trecut 7)
Deci stai liniştită:abia din luna octombria(aproximativ) va începe să ţi se pară mai lung. Succes!
Sint oameni diferiti la uni parul le creste repede la altii nu prea, dar nu iti fa griji chiar daca la tine nu creste repede cu siguranta a mai crescut
Eu zic ca depinde de persoana. colega mea de cand s-a tuns nu se observa ca iar fi crescut. iar la mine a crescut foarte mult in comparatie cu al ei.
Cresterea parului depinde de fiecare persoana in parte. Cert este ca in timpul verii creste un pic mai mult decat iarna. Se zice ca e bine sa te tunzi cand e luna plina ( cred ca e mai mult un mit). Si eu m-am tuns acum vreo 2 luni si mi l-a taiat prea scurt. asa ca am facut in felul urmator. Mi-am cumparat Bioscalin Retard (nu stiu daca se gaseste in Romania, eu l-am luat din Italia); sunt integratori pentru par... face firul mai rezistent si favorizeaza cresterea. Am facut tratament timp de 2 luni (se ia o pastila pe zi) si in fiecare zi mi-am facut masaj zilnic si am tras de par ( suna a tampenie stiu.) dar a functionat. In 2 luni mi-a crescut vreo 5-6 cm. Incearca si tu! sper sa-ti fi fost de folos
Casper003 întreabă: