Phai... ceva de genu' cred ca ' (adica' o mama dek'... ce ar putea fi?)
-Scalpul se maseaza cu ulei de masline sau cu ulei de ricin. Masajul se face cu 1-2 ore inainte de spalare si se acopera cu un prosop. Se spala cu sampon si se clateste cu apa calda in care s-au adaugat doua linguri cu zeama de lamaie sau otet. Tratamentul se repeta timp de doua saptamani.
-Se beau doua cani pe zi cu infuzie din radacina de brusture. Se pune cate o lingurita de planta maruntita la o cana de apa clocotita, se acopera si se lasa sa stea 10 minute. Se strecoara si se bea.
-Se maseaza scalpul cu alifie de propolis, zilnic, timp de 4-5 luni.
-Parul se clateste, cu infuzie de coada calului, masand scalpul. Se pun 3 linguri de planta maruntita la un litru de apa clocotita, se acopera vasul, se lasa sa stea 5-10 minute, apoi se strecoara si se foloseste.
-Se maseaza scalpul cu otet de mere, timp de o saptamana, de cateva ori pe zi.
e bine? (L)
true true true. traficant innascut...
La farmacii este sampon tratament pentru caderea parului de la Klorane cu Keratina, flaconul iti ajunge cca 5-6 luni (cel mare), ti-l recomand, este ff bun. Cat si vitaminele de la Wallmark pentru intarirea parului, unghilor si a pielii. Daca faci tratament intre aceste 2 si cu uleiul de masline sa stai 30min sau o ora cu el pe par, dupa care te speli cu samponul mentionat mai sus, garantez ca nu vei mai avea atat de multe fire cazute. Bafta!
Eu am folosit ulei de ricin pentru cresterea lui si mie imi cadea des parul dar de la un timp nu imi mai cade asa de mult probabil mananc mai sanatos.
Sa il scutezi un pic si sa iei ceva de la farmacie, gen minoxidil. Poti sa apelezi si la ulei de ricin cu galbenus de ou aplicat pe par o data pe saptamana. Vezi aici http://www.e-minoxidil.ro/caderea-parului-femei.html
Nu folosi sampoane care dau dependenta. renunta la samponul normal si floseste ceva natural care nu da dependenta.
WARING:
head and shoulders da dependenta
1 lingura de gaz
1 lingura de otet de mere
1 ou
1 capatana de usturoi pisata
Se amesteca toate si se tine 2-3 ore cu capul acoperit (folie-punga) mai mult nu. Miroase ingrozitor, dar functioneaza cei drept, eu una am incercat.
6342 întreabă:
mnfjgjfgtmfgktrgfo întreabă:
Marii întreabă: