Pai, exact asta face placa, usuca pana arde parul.
Un par ars nu va mai arata niciodata stralucitor si sanatos, dimpotriva, va incepe sa se rupa si sa il pierzi, aratand uscat, ars, ca o matura.
De protejat nu-l mai poti proteja, pentru ca placa arde!
Ce poti face acum?
Il poti tunde foarte scurt, eliminand tot parul ars si pe viitro, il lasi natural, fara sa-l mai intinzi cu placa.
Placa nu trebuie niciodată folosită. Aceasta ar trebui să fie scoasă de pe piață și folosită numai de către cadrele medicale.
Aceasta arde parul pe interior; îi schimbă structura lui interioară mai mult decât look-ul.
Eu cred că fetele/femeile acestei generații vor purta perucă când vor ajunge la vârste înaintate. O placă îți distruge părul până la rădăcină. Temperatura înaltă va deforma rădăcina părului.
Tu trebuie să folosești șampon head & shoulders pentru ten uscat. Nimic altceva nu se ridică la calitatea acestui șampon.
Cum se numeste balsamul pe care il folosesti? E posibil ca unele produse pe care le folosesti sa iti faca mai rau si sa iti deshidrateze parul. (Cantitate mare de alcool rau, parfum etc.)
Foloseste balsamul asta ca pe o masca pana il termini. Aplica produsul pe firul de par si lasa-l sa actioneze cat mai multe ore. Aplica-l de cateva ori pe saptamana.
https://comenzi.bebetei.ro/......ve-p340657
Daca simti nevoia de ceva mai lejer dupa ce il termini poti sa utilizezi lotiunea asta tot ca o masca (varianta fara parfum pentru piele sensibila ) :
https://carrefour.ro/......7-12503864
Da, sunt produse pentru piele dar iti ofera hidratarea de care ai nevoie fara sa iti degradeze parul. Dupa ce aplici balsamul sau lotiunea poti sa adaugi ulei in palme si sa il aplici pe par pentru sigilarea firelor de par si pentru mai multa nutritie.
Masti de par pentru hidratare din comert (de exp Kallos sunt super accesibile)
Masti homemade cu uleiuri (argan, cocos, masline)
Gama Marrocanoil pentru hidratare e super buna!
Nu te limpezi cu apa prea calda. feonul la fel usuca parul..placa usuca foarte tare parul.
De exp tu ai suporta sa pui degetul la 180-200 grade? nu. Dar asta ii faci parului. pe mine m-a distrus placa de par.
Mulțumesc pentru sfat. Ai dreptate cu feonul. Nu știu cum de nu m-am gândit la asta. Îl mai folosesc și la maxim
Nu ai pentru ce
Si eu faceam aceeasi greseala..pana m-a invatat un hairstylist cand mi-a vazut parul
Eu foloseam si placa la 250 grade si feon la maxim si nici nu hidratam parul..cred ca daca il mai si decoloram eram cheala pana acum?
As vrea sa mai Menționez ca ma spăl corect pe cap și o data pe săptămâna îmi mai aplic ulei de cocos sau ulei de argan pe el. Aaa și după ce ma spăl pe cap folosesc mereu balsam