| zurick a întrebat:

Părul meu era des,voluminos și ondulat, acum s-a rărit destul de mult și nici buclele nu mai sunt ce-au fost.Din ce cauză mi s-a stricat părul? Ce tratamente pentru pentru părul rar /căderea părului aș putea folosi?

3 răspunsuri:
| DIA23092 a răspuns:

Si eu am patit acelasi lucru.la mine s-a intamplat deoarece aveam parul prea lung.te sfatuiesc sa mergi la un salon sa iti tunzi parul.atentie, trebuie sa mergi la un salon foarte bun ca si Blondie.eu am fost acolo si i-am povestit ce am patit si m- am bazat pe el ca imi va face parul mai frumos decat era si am avut dreptate.mi-a facut ceva foarte frumos care inca mai rezista si dupa spalare.in plus mi-a spus ca ar trebui folosesc masca de par, nu balsam cum faceam pana acum.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Citeste aici comentariile legate de par, pudra asta e foarte buna pentru definirea parului ondulat sau cret :
http://www.elemental.eu/ro/902-amla.html#idTab5]

| AndreeaCr a răspuns:

Buna! Iti recomand masca din ulei de ricin, galbenus de ou, vitamina A si E. Ingredientele se gasesc la plafar, le amesteci si aplici solutia la nivelul radacinii. Nu iti pot spune cantitatea exacta, depinde de cat par ai tu, cat de lung e, te orientezi si tu. Mult succes!