| Raluca_1234 a întrebat:

Parul meu este castaniu si as vrea sa-l fac roscat cu nuantator. Cam cat costa nuantatorul? Parul revine complet la culoarea initiala?

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Henna este un nuantator natural, si culoarea va iesi de tot dupa un anumit numar de spalari, in jur de 7-8. Este in acelasi timp si un tratament pentru par deteriorat. Adica nu doar iti schimba culoarea (desi exista si henna incolora), ci si iti repara parul, il intareste, il face mai sanatos, frumos, lucios. Pliculetele cu Henna se gasesc in farmacii. Sunt mai multe nuante, vei avea de unde alege. Culoarea va iesi si in functie de culoarea parului tau natural. Daca esti o blonda, vei avea o culoare puternica, aprinsa, insa daca ai un par brunet/saten inchis, parul tau doar se va nuanta un pic spre rosu, oranj sau violet, in functie de ce fel de henna vei alege. Si este fals, ca nu-ti va mai prinde nici o vopsea dupa ce te vei vopsi cu henna. Peste vreo luna te poti vopsi linistita, in schimb culoarea hennei nu prinde foarte bine pe parul vopsit. Aici poti citi mai multe despre acest produs: http://www.ecomagazin.ro/hena-solutia-naturala-de-vopsire-a-parului/. Poti sa dai si tu o cautare pe google si sa afli mult mai multe detalii despre Henna, mai multe parerei de pe forumuri. Eu personal ti-o recomand cu incredere. Numai bine! Succes!

P. S. henna este destul de ieftina.

5 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

@Raluca, ma bucur, ca ti-am fost de folos. Mersi pentru apreciere!winking

| apaplata_7449 a răspuns:

Hmm eu am gasit cu 8 lei sampon care se duce peste vreo 10 spalari dar sa stii ca tot va ramane putin din nuantator pe par big grin

| Marutza a răspuns:

Pretul nuantatorului este in jur de 20 de lei, cred. Mama mea foloseste nuantator, dar parul nu mai revine la culoare initiala decat atunci cand creste, dar ai putea incerca o culoare cat mai apropiata... happy In timp, i se mai duce din culoare, dar nu definitv.

| Marutza a răspuns:

A...eu nu ma refeream la sampon... big grin

| Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

E in jur de 6 lei...si dupa cateva spalari parul revine la culoarea initiala.Si eu am folosit brunet si e super:X