anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Părul meu este creţ, uscat, despicat, rebel şi creşte greeeu. Aş vrea să îmi fac o mască pentru. el. am miere, ulei de măsline, lamâie şi ouă. Ce amestec aş putea face? va da rezultate? ce rezultate? Voi aţi încercat? sfaturi, vă rog. ofer fundă şi voturi.

3 răspunsuri:
| madducu a răspuns:

Ulei de masline+oua merge perfect dar ai grija sa alegi din noua doar galbenusurilewinking Am incercat si a crescut parul mai repede si arata mult mai bine decat vara trecuta.

| corina_1184 a răspuns:

Zeama de lamaie nu este buna la par, mai ales daca spui ca este despicat. In schimb uleiul de masline si oul de prepelita, sunt excelente. Zeama de lamaie, iti usuca parul si mai rau, e gen fixativ...si mierea e la fel ca lamaia. Am incercat euwinking Incearac cu ulei de ricin, se gaseste in farmacii si nu este mai mult de 10 lei, adica de obicei iti cumperi ce cantitate doresti, ei iti pun intr-o sticla. Este bun si pentru gene.dar e foarte greu sa faci "cura" cu acest ulei. Trebuie sa te dai seara in tot capul si sa stai toata noaptea cu ceva in cap, dimineata sa il speli. De 3 ori pe saptamana. Se simte foarte ciudat in cap.

| shainitainii a răspuns:

Pai in primul rand trebuie sa te speli cu un sampon cu volum. Cele de la elseve sunt foarte bune. Cel putin pentru mine.
Poti sa iti faci un fel de masca cu galbenus de oua si ulei de masline.
Ai nevoie de doua linguri de ulei de masiline si un galbenus de oua. Fara albus! Poti pune galbenusul intr'un castron apoi pui cele doua linguri de ulei de masline si amesteci pana obtii o pasta. O pui pe par uscat, nu umed apoi iti pui un prosop pe cap si stai cu ea cel putin 30 de minute.
Pentru par tocit ar mai fi unul cu lamaie si ulei de masline.
Incalzesti 30 ml ulei de masline si amesteci in el 30 ml zeama de lamaie. Se aplica dupa ce te speli, pe par ud, masezi usor, iti pui un prosop pe cap si stai cu amestecul ala o ora apoi te speli.
Sper ca ti'am fost de ajutor.